kızlar çok heyecanlıyımm! Lütfen dua eder misiniz

Yapayzeka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
37
15
3
31
Kızlar çok heyecanlıyım yarın iş görüşmem var ama dertliyim bir yandan da çünkü görüşmelerim nedense olumlu geçmiyor:( bu çok büyük kurumsal bir hastAne dua edin de iyi geçsin ve öneriniz varsa yazar mısınız? Ne giymeliyim, ne yapmalıyım ?

Alanınız nedir bilmiyorum ama kesinlikle KPSS puanınız iyiyse ya da planınız varsa devletle alakalı puanınızı yüksekse söylemeyin hatta sorarlarsa devlet düşünmediğinizi söyleyin hastanelerin önceliği bu çünkü bırakıp gidersiniz diye. Kalıcı çalışan istiyorlar. Kendinize güvendiğinizi belli edin ama fazla rahat olmayın.
Hakkınızda hayırlısı olsun umarım gönlünüzden geçen olur❤️

Ay canım benim . İnşallah gönlündeki olur tam istediğin işe bir an evvel girersin 🙏
Rabbim yardımcın olsun.

Hanımefendi ve.magrur olun.

Kendinizden emin olun.

(4 senedir işsizim. Önerilerim işe yarasa ben iş sahibi olurdum ama yinede yazayım dedim)

Allah sizinle birlikte olsun.

Alanın nedir canım ?

Aslında çok fazla mağrurluk iş görüşmesinde olumlu değildir . Biraz daha dimdik sağlam enerjik gözlerinin içinden enerji fışkıran kendine güvenli bir tavırla girmek lazım içeri. Ben ne zaman bu şekilde o iş görüşmesine girdimse daha kapıdan girmemle işe alınmam bir oldu nerdeyse.

Alanın nedir canım ?

Aslında çok fazla mağrurluk iş görüşmesinde olumlu değildir . Biraz daha dimdik sağlam enerjik gözlerinin içinden enerji fışkıran kendine güvenli bir tavırla girmek lazım içeri. Ben ne zaman bu şekilde o iş görüşmesine girdimse daha kapıdan girmemle işe alınmam bir oldu nerdeyse.
Çok teşekkürler. Peki çok istekli olduğum belli olsun mı yoksa olsa da olur olmasa da olur havasında mı olsun

Çok teşekkürler. Peki çok istekli olduğum belli olsun mı yoksa olsa da olur olmasa da olur havasında mı olsun

Yani şöyle diyim ben bu işte iyiyim havasında olsun tabi çok istekli görünme bu işin iyisi benim havasında ol kapıdan çıksam kaparlar modunda yaklaş

kendinden emin ol duruşunla , giyimin güzel olsun
istekli ol tabii ama çok muhtaçmış gibi görünme asla
bir de güleryüzlülük çok önemli hizmet sektöründe
bu özellikler de tamamsa iş senindir:)

Alanın nedir canım ?

Öğretmenim. Küçük şehirdeyim. Haliyle burda çok az özel okul var. Herkes de tanıdığı ile çalışmak istiyor. Tam 4 senedir işsizim.

Saçınızı açık bırakacaksanız mutlaka fonlu olsun.disleriniz fırçalayın.hafif ve hos kokulu bir parfum ( lutfen cok sıkmayin)
Kıyafet olarak da bence beyaz gomlek yakaya bir fular olabilir alta da siyah kumaş pantalon dar paça modern yüksek bel olabilir kalın kemerli olanlardan.ayakkabi olarak da bence babet:)
Eget saçınızı toplamayı seviyorsanız sıkı sade bir at kuyruğu:)

Asla karsinizdakinin sözünü bölmeyin.konusma sırası size geldiğinde dik durarak göz temasına dikkat ederek konuşun.gozlerinizi kaçırmayın ve çok fazla el kol hareketi yapmayin.asla şaka yapmayın:)
Benim aklımda olanlar bunlar.univeriste yıllarımda bütün iş görüşmelerim olumlu geçerdi dikakt ettiklerim bunlar olduğu için.3 yıl çalıştım üniversite de.ikinci öğretimdim bu sayede çalışabildim.sonra da kpss ve atanma durumu oldu
Isgörüşmesine gerek kalmadı ama iş görüşmesi olsaydı onu da yapardım.:) bunlara dikkat ederseniz sorun yok

el verme sekliniz cok önemli.

is yüzünden sürekli tokalasirim söyle kiytirik sekilde elimi skanlara acayip sekilde sinir oluyorum. videolar var izle

el verme sekliniz cok önemli.

is yüzünden sürekli tokalasirim söyle kiytirik sekilde elimi skanlara acayip sekilde sinir oluyorum. videolar var izle
Bende buna çok dikkat ederim.elimi verirken uçkisimdan ve sert sıkarım.yani kendimden emin olduğunu göstermek için.elimi de asla sonuna kadar karşı tarafın eline götürmem. Bana hep kaba gelmistir :)

Öğretmenim. Küçük şehirdeyim. Haliyle burda çok az özel okul var. Herkes de tanıdığı ile çalışmak istiyor. Tam 4 senedir işsizim.

Hmm öğretmenlikte en iyis devlet zaten. Özeller bildiğim kadarı ile az maaşla çalıştırıyorlar. İnşallah atanırsın kısa zamanda.

Back
X