Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımefendi ve.magrur olun.
Kendinizden emin olun.
(4 senedir işsizim. Önerilerim işe yarasa ben iş sahibi olurdum ama yinede yazayım dedim)
Allah sizinle birlikte olsun.
Çok teşekkürler. Peki çok istekli olduğum belli olsun mı yoksa olsa da olur olmasa da olur havasında mı olsunAlanın nedir canım ?
Aslında çok fazla mağrurluk iş görüşmesinde olumlu değildir . Biraz daha dimdik sağlam enerjik gözlerinin içinden enerji fışkıran kendine güvenli bir tavırla girmek lazım içeri. Ben ne zaman bu şekilde o iş görüşmesine girdimse daha kapıdan girmemle işe alınmam bir oldu nerdeyse.
Çok teşekkürler. Peki çok istekli olduğum belli olsun mı yoksa olsa da olur olmasa da olur havasında mı olsun
Öğretmenim. Küçük şehirdeyim. Haliyle burda çok az özel okul var. Herkes de tanıdığı ile çalışmak istiyor. Tam 4 senedir işsizim.Alanın nedir canım ?
Aslında çok fazla mağrurluk iş görüşmesinde olumlu değildir . Biraz daha dimdik sağlam enerjik gözlerinin içinden enerji fışkıran kendine güvenli bir tavırla girmek lazım içeri. Ben ne zaman bu şekilde o iş görüşmesine girdimse daha kapıdan girmemle işe alınmam bir oldu nerdeyse.
Bende buna çok dikkat ederim.elimi verirken uçkisimdan ve sert sıkarım.yani kendimden emin olduğunu göstermek için.elimi de asla sonuna kadar karşı tarafın eline götürmem. Bana hep kaba gelmistir :)el verme sekliniz cok önemli.
is yüzünden sürekli tokalasirim söyle kiytirik sekilde elimi skanlara acayip sekilde sinir oluyorum. videolar var izle
Öğretmenim. Küçük şehirdeyim. Haliyle burda çok az özel okul var. Herkes de tanıdığı ile çalışmak istiyor. Tam 4 senedir işsizim.