- 24 Ekim 2019
- 83
- 72
- 3
- 31
- Konu Sahibi Ametist_06
-
Vallaha canım kendimi her duruma hazırladım. Negatif çıksa bile gec döllenme diye düşüncem adet gunume 3 gün var bekliycem gecikmesini yinede adet olursam vardır bir hayır diyecegim ...Allah gönlünüze göre versin. Geç döllenme olabilir. Ama bence regl de olabilir diye düşünün ki hayal kırıklığı olmasın.
İnşallah eşim test aldı dhaa gelmedi işten. 2 tane almış yarın sabah yapacam dayanabilirsem :)Olabilir canım.. Ama bekle bakalım erken adet durumu da olabilir.. adek olmazsan yarın bir test yap bence..İnşaALLAH hamilesindir
Akşam yada sabah fark eder mi ki test için herkes sabah yapın diyor ama bilemedim ?Test yapsanız anlaşılır . Gebelik olabilir
Yarın sabah yap silik olsa da çizgi çıkması lazımİnşallah eşim test aldı dhaa gelmedi işten. 2 tane almış yarın sabah yapacam dayanabilirsem :)
Ayy heyecandan nasıl sabahı edicem bilemiyorumm kalbim yerinden çıkacak sankii :)Yarın sabah yap silik olsa da çizgi çıkması lazımHadi bakalım güzel haserlerle gel bise
Ben akşam yapmıştım canım ama benim değerim sanırım yüksekti çizgi güzel çıkmıştı.. Senin değerin şuan az olduğu için sabah ilk idrarla yap daha rahat olsun için..Akşam yada sabah fark eder mi ki test için herkes sabah yapın diyor ama bilemedim ?
İnşallah canım ozaman sabah yapayım mecbur bekliycemBen akşam yapmıştım canım ama benim değerim sanırım yüksekti çizgi güzel çıkmıştı.. Senin değerin şuan az olduğu için sabah ilk idrarla yap daha rahat olsun için..
Ay bende öyleydim tahmin edebiliyorum seni..Ayy heyecandan nasıl sabahı edicem bilemiyorumm kalbim yerinden çıkacak sankii :)
Böyle güzel haberler beni çok mutlu ediyor bekliyoruz sabahıİnşallah canım ozaman sabah yapayım mecbur bekliycem ❤☺
Şimdi sabah olmaz bir türlü :) nasıl uyuyacam bilmiyorumAy bende öyleydim tahmin edebiliyorum seni..
Allah razı olsun canım pozitif çıkarsa resimli paylaşırım inşallahBöyle güzel haberler beni çok mutlu ediyor bekliyoruz sabahı
Öyle.. Allah muhakkak bizden daha iyi biliyor. Vakit saat beklememiz lazım. Önce sağlıklı hayırlı olsun da..Vallaha canım kendimi her duruma hazırladım. Negatif çıksa bile gec döllenme diye düşüncem adet gunume 3 gün var bekliycem gecikmesini yinede adet olursam vardır bir hayır diyecegim ...
Aminn canım Allah herkese o güzel duyguyu anneliği nasip eylesinn hayırlı zamanda inşallahÖyle.. Allah muhakkak bizden daha iyi biliyor. Vakit saat beklememiz lazım. Önce sağlıklı hayırlı olsun da..
daha üç gün varmıs bugün yapma test. En erken yarın sabah ilk idrarla yap. Allah sana da bana da isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.
Varsa akşam da çıkar ama tercihen sabah ilk idrarla.Akşam yada sabah fark eder mi ki test için herkes sabah yapın diyor ama bilemedim ?
Tamam canım sabah yapayım teşekkür ederimVarsa akşam da çıkar ama tercihen sabah ilk idrarla.
Canım hayırlı olsun . Ne zamandır istiyodun . Bu ay neler yaptın farklı olarakAkşam yada sabah fark eder mi ki test için herkes sabah yapın diyor ama bilemedim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?