Kızlar çok heyecanlıyım hamilelik olabilir mi ?

Ametist_06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
83
72
3
31
Kızlar merhaba herkese. Şuan elim ayağım titriyor heyecandan. Diğer postlarimdada paylaştım kendimi hamile gibi hissediyorum diye yazdm .

Reglime 3 gün var afedersiniz ama bir damla kan ve kahverengi beyaz gbi bir akıntı geldi. Yeni oldu bu olay henüz devamı gelmedi erken regli değil sanırım bilmiyorum ? Şuan belimde ağrım var. Kasığımda hafif bir ağrım var. Resim atmadım rahatsız olursunuz diye. O yüzden böyle detaylıca söyledim lütfen kusura bakmayın. Daha önce hiç hamile kalmadım. Yerleşme kanaması olabilir mi ?

Allah gönlünüze göre versin. Geç döllenme olabilir. Ama bence regl de olabilir diye düşünün ki hayal kırıklığı olmasın.

Olabilir canım.. Ama bekle bakalım erken adet durumu da olabilir.. adek olmazsan yarın bir test yap bence.. İnşaALLAH hamilesindir

Allah gönlünüze göre versin. Geç döllenme olabilir. Ama bence regl de olabilir diye düşünün ki hayal kırıklığı olmasın.
Vallaha canım kendimi her duruma hazırladım. Negatif çıksa bile gec döllenme diye düşüncem adet gunume 3 gün var bekliycem gecikmesini yinede adet olursam vardır bir hayır diyecegim ...

Akşam yada sabah fark eder mi ki test için herkes sabah yapın diyor ama bilemedim ?
Ben akşam yapmıştım canım ama benim değerim sanırım yüksekti çizgi güzel çıkmıştı.. Senin değerin şuan az olduğu için sabah ilk idrarla yap daha rahat olsun için..

Vallaha canım kendimi her duruma hazırladım. Negatif çıksa bile gec döllenme diye düşüncem adet gunume 3 gün var bekliycem gecikmesini yinede adet olursam vardır bir hayır diyecegim ...
Öyle.. Allah muhakkak bizden daha iyi biliyor. Vakit saat beklememiz lazım. Önce sağlıklı hayırlı olsun da..
daha üç gün varmıs bugün yapma test. En erken yarın sabah ilk idrarla yap. Allah sana da bana da isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.

Aminn canım Allah herkese o güzel duyguyu anneliği nasip eylesinn hayırlı zamanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…