Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar çok ama çok acilll ‼️‼️‼️
- Konu Sahibi lilaa3452
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim de kürtaj olalı 34 gün oldu hala regli olmadım. Stres yaptıkça daha da gecikecektir. Sabırlı olun. Kürtajdan sonra korunmasız birlikteliğiniz oldu mu?40 gün önce bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum 41 gün geçti halen adet olmadım ve adet belirtim de yok kaç gündür kabızlık yaşıyorum ve sık acıkıyorum böyle olan var mı sizce tekrar gebelik mi oluştu
Kadın doğuma muhakkak gidin. Bu 40 gün içinde Ara ara kanamalarınız olmadı mı kürtaj sonrası doğum sonrası rutin kanama?40 gün önce bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum 41 gün geçti halen adet olmadım ve adet belirtim de yok kaç gündür kabızlık yaşıyorum ve sık acıkıyorum böyle olan var mı sizce tekrar gebelik mi oluştu
Birlikteliğimiz oldu ama geri çekilme yöntemi kullandık şimdi ilk gebeliğimde de kabızlkk sorunu çektim tekrar olunca korktum çünkü genetik teste gidicem dahaBenim de kürtaj olalı 34 gün oldu hala regli olmadım. Stres yaptıkça daha da gecikecektir. Sabırlı olun. Kürtajdan sonra korunmasız birlikteliğiniz oldu mu?
- 6 Temmuz 2023
- 5.910
- 23.317
- 268
Anladım, muhakkak kadın doğuma muayene olun, muayene olmadan korunmasız ilişkiye girmeyin derim. Kuzenim kürtaj oldu nerdeyse rahmini alacaklardı saçma sapan şeyler başına geldi. O yüzden muayene şartİlk 10 gün oldu sonra kesildi daha da olmadı hiç
Kürtajdan sonra daha kolay hamile kalındığını duymuştum. Zevk suyundan bile hamile kalabilirsiniz :) tabiki sizin kararınız ama ben korunmanızı öneririm. Rahim kürtaj sonrası 15-20 günde toplanıyormuş aslında. Regli görmeden hamile kalabilirsiniz yani. Ama tabiki (Allah korusun) tekrar düşük kalp durması vb yaşayabilirsiniz. Psikolojik ve bedensel olarak yorgunluğunuzu bi atın rahminiz de dinlensin taramanızı testinizi yaptırıp öyle deneyin derim. Ben şimdi tarama ve testi verdim sonuçlarını bekliyeceğimBirlikteliğimiz oldu ama geri çekilme yöntemi kullandık şimdi ilk gebeliğimde de kabızlkk sorunu çektim tekrar olunca korktum çünkü genetik teste gidicem daha
Özel değilse eğer neden neredeyse rahmini alacaklardı dediniz ? Herhangi bir komplikasyon mu oluştu acabaAnladım, muhakkak kadın doğuma muayene olun, muayene olmadan korunmasız ilişkiye girmeyin derim. Kuzenim kürtaj oldu nerdeyse rahmini alacaklardı saçma sapan şeyler başına geldi. O yüzden muayene şart
- 2 Nisan 2024
- 1.700
- 1.878
- 48
Arkadaşım 3 ay adet olmamıştı. Kişiye göre değişiyormuş sanırım. Ben 3 hafta sonra olmuştum. Test yaptırsanız iyi olur tabi kafanız rahatlar.İlk 10 gün oldu sonra kesildi daha da olmadı hiç
Özel değilse eğer neden neredeyse rahmini alacaklardı dediniz ? Herhangi bir komplikasyon mu oluştu acaba
İşlenden sonradan içeride zedelenme olmuş kan pıhtısı birikmiş asla kanaması olmadı kızın. 40 I çıktıktan sonra rutin muayeneye gitmişti Kızı tekrar hastaneye yatırdılar 5 dakikalık işlem yapıp hemen taburcu edeceğiz dediler. Bi tane embesil doktor mu asistan mı ne olduğu belli olmayan ger zekalı işlemi yaparken kızın rahim duvarından bir damarı yırtmış kanamayı durdurmak için başına 15 tane doktor toplandı, en son balon taktılar. Kanama durdu 2 gün kan taktılat kıza kendine gelemedi 7-8 ay. O yüzden doğru dürüst bir kadın doğuma muayene olun kasaba denk gelmesin hiçbir kadın inşallah
Çok geçmiş olsun arkadaşınıza devlet hastanesine gitmek tam bir işkence zaten. İlk hamileliğimde devletteydim kobay faresi gibi kullandılar. İkincisinde özele gittim her şeyi anlattı doktorum kalbim kırıktı ama rahat ve soru işareti kalmadan sonlandırdım gebeliğimi.Ülkemden sonradan içeride zedelenme olmuş kan pıhtısı birikmiş asla kanaması olmadı kızın. 40 I çıktıktan sonra rutin muayeneye gitmişti Kızı tekrar hastaneye yatırdılar 5 dakikalık işlem yapıp hemen taburcu edeceğiz dediler. Bi tane embesil doktor mu asistan mı ne olduğu belli olmayan ger zekalı işlemi yaparken kızın rahim duvarından bir damarı yırtmış kanamayı durdurmak için başına 15 tane doktor toplandı, en son balon taktılar. Kanama durdu 2 gün kan taktılat kıza kendine gelemedi 7-8 ay. O yüzden doğru dürüst bir kadın doğuma muayene olun kasaba denk gelmesin hiçbir kadın inşallah
Yolunuz iyiliklere güzelliklere çıksın inşallah Tedbir bizden takdir rabbimdenÇok geçmiş olsun arkadaşınıza devlet hastanesine gitmek tam bir işkence zaten. İlk hamileliğimde devletteydim kobay faresi gibi kullandılar. İkincisinde özele gittim her şeyi anlattı doktorum kalbim kırıktı ama rahat ve soru işareti kalmadan sonlandırdım gebeliğimi.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın sıkıntısız sağlıklı kucaklarına almayı nasip etsinYolunuz iyiliklere güzelliklere çıksın inşallah Tedbir bizden takdir rabbimden
Aaa Allah korusun neden oldu ben vakumlu kürtaj oldum kuzenınizde mi böyle oldu Şuan korktum biAnladım, muhakkak kadın doğuma muayene olun, muayene olmadan korunmasız ilişkiye girmeyin derim. Kuzenim kürtaj oldu nerdeyse rahmini alacaklardı saçma sapan şeyler başına geldi. O yüzden muayene şart
Doktor 10 gün yeterli dedi ben vakumlu oldum yeni nesil kürtajmış öyle dedi özel de oldum zatenKürtaj olalı daha 40 gün olmuş cinsel birlikteliğe nasıl başladınız? Rahmin dinlenmesi gerekmiyor mu doktor bir şey demedi mi?
Anladım, muhakkak kadın doğuma muayene olun, muayene olmadan korunmasız ilişkiye girmeyin derim. Kuzenim kürtaj oldu nerdeyse rahmini alacaklardı saçma sapan şeyler başına geldi. O yüzden muayene şart
Evet bende öyle biliyorum zaten istemediğim için tedirgin oluyorumKürtajdan sonra daha kolay hamile kalındığını duymuştum. Zevk suyundan bile hamile kalabilirsiniz :) tabiki sizin kararınız ama ben korunmanızı öneririm. Rahim kürtaj sonrası 15-20 günde toplanıyormuş aslında. Regli görmeden hamile kalabilirsiniz yani. Ama tabiki (Allah korusun) tekrar düşük kalp durması vb yaşayabilirsiniz. Psikolojik ve bedensel olarak yorgunluğunuzu bi atın rahminiz de dinlensin taramanızı testinizi yaptırıp öyle deneyin derim. Ben şimdi tarama ve testi verdim sonuçlarını bekliyeceğim
Yok hap vermişlerdi. Plsentayı temizlerken Tam temizlememişler muayeneye gittiğinde fark ettiler. onu temizlerken kızın hayatını kaydırıyorlardıAaa Allah korusun neden oldu ben vakumlu kürtaj oldum kuzenınizde mi böyle oldu Şuan korktum bi
Ay tüh ya şikayet etseydiniz iyi bir doktor bulmak çok zor gerçektenYok hap vermişlerdi. Plsentayı temizlerken Tam temizlememişler muayeneye gittiğinde fark ettiler. onu temizlerken kızın hayatını kaydırıyorlardı