Kızlar çok acil :(

Mutluluk61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2017
355
110
33
Kızlar Arçelik marka fırınımı temizliyordum pervanenin olduğu yer çıkardım ve orada bi boşluk var bişeyle kapatmışlar temizlerken orayı bozdum ne olduğu bilen var mı yangın çıkmasından korkuyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 182
Hiç görmedim böyle bir parça şu instagramda ki gibi fırının her parcasını söküp temizleyenlerden misiniz vidalarına kadar :olamaz: servis çağırın o zamana kadarda fişi cekin

Hiç görmedim böyle bir parça şu instagramda ki gibi fırının her parcasını söküp temizleyenlerden misiniz vidalarına kadar :olamaz: servis çağırın o zamana kadarda fişi cekin
İnan’ın yağdan gözükmüyordu mecburen temizledim yoksa meraklısı değilim :D aradım orada olması gereken bi parçaymış zarar görse fırın çalışmaz dedi parçaları takıp bakacağım

Onu bilmiyorum da merak ettim fırının iç camını da çıkarıp temizlediniz mi? İç cam da çıkartılabiliyormuş

Arçelik servisi bilmiyormuş da Nasa mı bilecekmis pardon? Fırının fişini çekip bırakın ne olduğunu anlayana kadar. Yaşasın temizlik aşkı :)) bende geçen fritözü temizledim kapağındaki vidaları falan bile çıkardım yağ icindeydi. Temizleyip geri taktım bir vida fazla kaldı elimde. Hala da bilmiyorum o vida nerenindi diye. Ama Çalışıyor şükür :))

Arçelik servisi bilmiyormuş da Nasa mı bilecekmis pardon? Fırının fişini çekip bırakın ne olduğunu anlayana kadar. Yaşasın temizlik aşkı :)) bende geçen fritözü temizledim kapağındaki vidaları falan bile çıkardım yağ icindeydi. Temizleyip geri taktım bir vida fazla kaldı elimde. Hala da bilmiyorum o vida nerenindi diye. Ama Çalışıyor şükür :))
Hahaha bu da iyiymiş. Servisi aradım fırında olması gereken bişeymiş zarar görse fırın çalışmaz dedi

Back
X