- 20 Mayıs 2017
- 355
- 110
- 33
- Konu Sahibi Mutluluk61
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gün bulaşık makinası için gelmişlerdi fırını da gösterdim bilmiyoruz dedilerServisi arayinn
Bilmiyorum ne olduğunu biliyor musunuzNasıl bilmiyorlarmış acabaaaa bir kere daha çağırın bence öyle saçmalık olur muçakma servis miydi acaba
Hayır ya hiç görmedim arçeliğin 444 lü numarasını arayıp servisi oradan talep edinBilmiyorum ne olduğunu biliyor musunuz
İnan’ın yağdan gözükmüyordu mecburen temizledim yoksa meraklısı değilimHiç görmedim böyle bir parça şu instagramda ki gibi fırının her parcasını söküp temizleyenlerden misiniz vidalarına kadarservis çağırın o zamana kadarda fişi cekin
Hahaha bu da iyiymiş. Servisi aradım fırında olması gereken bişeymiş zarar görse fırın çalışmaz dediArçelik servisi bilmiyormuş da Nasa mı bilecekmis pardon? Fırının fişini çekip bırakın ne olduğunu anlayana kadar. Yaşasın temizlik aşkı :)) bende geçen fritözü temizledim kapağındaki vidaları falan bile çıkardım yağ icindeydi. Temizleyip geri taktım bir vida fazla kaldı elimde. Hala da bilmiyorum o vida nerenindi diye. Ama Çalışıyor şükür :))
Evet her seferinde çıkarıp temizliyorum kolay çıkıyorOnu bilmiyorum da merak ettim fırının iç camını da çıkarıp temizlediniz mi? İç cam da çıkartılabiliyormuş