Kızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var

turtackk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
6
1
23
Sevgilimle cinsel ilişkiye girdik penisi çok hafif vajinama girdi ve boşalma olmadı 3 gün sonrasında regl oldum test yaptım regl sonrası negatif çıktı 1 gün sonra regl olmam lazım 10 gün önceden kahverengi ve sarımsı akıntı başladı kasık bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti oluştu karnımdada hafif ağrı sancı var hamilemiyim??

Evet hayırlı olsun ☺️

Bir çok kişi bu konuda korkuttu beni hamilesin diye regl olmak bir çözüm değil diye benimde bu konularda çok bilgim yok sorabilceğim bilgili biride yok
Hamile olman için yumurtlama gerek içine boşalması gerek. Bunlar olmamış üzerine bir de adet görmüşsün ne hamileliği?

Hamile olman için yumurtlama gerek içine boşalması gerek. Bunlar olmamış üzerine bir de adet görmüşsün ne hamileliği?
Böyle bir durum olmadığına çok emindim fakat 3 gün içinde regl olduğum için bir çok kişi tedirgin etti erkek arkadaşımda çok panik yaptı internetten araştırdık test yaptım negatifti cevabınız için teşekkür ederim

Yumurtlama reglden 14 gün önce olur zaten. 3 gün sonra regl olduysanız zaten imkansız hamile olmanız.

Sevgilimle cinsel ilişkiye girdik penisi çok hafif vajinama girdi ve boşalma olmadı 3 gün sonrasında regl oldum test yaptım regl sonrası negatif çıktı 1 gün sonra regl olmam lazım 10 gün önceden kahverengi ve sarımsı akıntı başladı kasık bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti oluştu karnımdada hafif ağrı sancı var hamilemiyim??
Evet canım hamilesin hayırlı olsun 🥰

Pff.. gerçekten üzülüyorum böyle görünce. Erkek arkadaşın emin ol aklına bile getirmiyordur şu an. Kızlar madem bir şeyler yaşayacaksınız önleminizi alın. Burada her gün görüyorum böyle soranlar. Canınıza yazık mı değil? Bu şekilde anksiyeteye varan durumlar yaşanıyor.
Ya hiç yaşamayın ilişki ya önlem alın yıl olmuş kaç hala sorulan sorular pess

Hayır hamile değilsin insanlar aylarca uğraşıyor ve tam anlamıyla bir ilişki bile olmamis lütfen rahatla strest yapma

X