• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler kızlar çok acil yardıma ihtiyacım var:(

marstangelenkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
240
3
48
Kocaeli
Evet kizlar kisa süre önce braunun iyonlu düzlestiricisini aldım ve sonuç berbat. Saclarimi dümdüz yapiyo ama kalici degil benim icin önemli olan kalıcılığı. Remington babyliss ve philips arasinda kararsiz kaldim. Saclarim dalgali ve yipranmis 1-2 hafta sonra kestiricem ve sacimi yipratmayan kalici bir urun arıyorum. Sizce hangi markanin almaliyim? Kullanan arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim:)

Evet kizlar kisa süre önce braunun iyonlu düzlestiricisini aldım ve sonuç berbat. Saclarimi dümdüz yapiyo ama kalici degil benim icin önemli olan kalıcılığı. Remington babyliss ve philips arasinda kararsiz kaldim. Saclarim dalgali ve yipranmis 1-2 hafta sonra kestiricem ve sacimi yipratmayan kalici bir urun arıyorum. Sizce hangi markanin almaliyim? Kullanan arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim:)

kalıcılık sorununu ilk kez duydum. sıcaklardan nemden hemen bozuluyor olmasın saçların.. yada saç yapınla ilgili olabilir mi acaba:26:

Ben babyliss öneririm tatlım,bende nerdeyse en eski modeli var 7 senelik bi tarihi eser :) ve çok memnunum.Bi teknoloji markete gıt dene saçında öyle karar ver.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım saçı yıpratmayanı yok bunların hangisi olursa olsun yıpratıyo birinde gözüküyo kırılmışları diğeride uçları inceltiyo. İlk saçlarının bu işlemi kaldırması için bakım ürünü bulmaya bak bana göre :)

Back