Gebeliğe Hazırlık Kızlar çok acil yardima ihtiyacim var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denzfener

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2019
401
138
23
35
Kızlar bu ay ovulasyon testlerinden aldım dün temizlendim ve bu gün ikinci idrarla şu içmeden yaptım ve pkoluyum taştım çok silik cıktı sizce neden tecrübelerinize ihticayim var

Ovulasyon testi sabah yapılmaz saat 12 ve 16 arasi yapman lazm öncesinden de iki saat sivi alimi yapmayacaksın. Ilk idrar olmayacak.
Ovulasyon testi her daim iki cizgi çıkar yumurtlama günü geldiginde pik gorursun yani T cizgisi C cizgisinden fazlaca koyu olacak buna yumurtlama denir. 3 veya 2 gun surebilir sonrasında silik olunca da catlama oluyor. Yumjrtlamave catlama gunleri iliski olacak

henuz çok erken 2. Gun diyorsun silik olmasi gayet normal. Adet gunlerin diyelim 28 gunde birse yumurtlama 14. Gun yada 12. Gun bilemedin 16. Gun olabilir. Ama adetlerin 30 ve uzerindeyse 18 gunden itibaren gorebilirsin. Pco var diyorsun duzenli yap testleri yumurtlamaya denk gelirsin illaki

Ya çok teşekkür ederim

Peki ben erken mi başlamışım evet pkoluyum geçen ay 32 gün de oldum sence ne zaman başlamalıyım yapmaya testi

Peki ben erken mi başlamışım evet pkoluyum geçen ay 32 gün de oldum sence ne zaman başlamalıyım yapmaya testi
Pco olsan da olmasanda adet bittikden ertesi gun hemen basla bazen 8. Yada 9. Gun bile goren oluyor.

Pko olduğu için yumurtlamayı kaçıracağım diye korkuyorum
Test yapıyorsun kacirmazsin. Bide şu var her kadin her ay yumurtlama gormeyebilir pik gormezeen stres yapma gelecek ay denersin. Ben gecen ay gormedim bi ay tam 14. Gunde gordum

Test yapıyorsun kacirmazsin. Bide şu var her kadin her ay yumurtlama gormeyebilir pik gormezeen stres yapma gelecek ay denersin. Ben gecen ay gormedim bi ay tam 14. Gunde gordum
Hayıt suyu kullanırken bu testleri yapmaya devam etsem bir sorun olur mu

Merhaba canım. X xnobodyx arkadaşımız anlatmış çok güzel. Ben de fotoğrafla desteklemek istedim. Pik olduğunda T ile C ya aynı koyulukta olur ya da T, C’den çok çok daha koyu olur. Bir de her kadında yumurtanın salındığı zaman ve salınma süresi farklı. LH aslında yumurtayı salana kadar artar, yumurta folikülden ayrılınca LH azalır. Ben aynı gün içinde hem pik hem de silinme görürken sen 2-3 gün pik gördükten sonra silikleşme görebilirsin. Benim bu ay mesela pik günüm 12. Gün oldu.

Eklentiler

• 4202BA18-01FE-420F-842D-651F56C37098.webp
    99,4 KB · Görüntüleme: 15
Hayıt suyu kullanırken bu testleri yapmaya devam etsem bir sorun olur mu
Bilgim yok canim. Esinde sperm sorunu vs baska bisey yoksa test gebe kalmana yardimci olur gereken testleri olup doktoruna gorun derim. Ot kür bunlara karsiyim ben

Çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…