• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok acil yardım

Denizhifam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
395
135
103
31
arkadaşlar pco hastasıyım bu ay tüp bebeğe başlicaz. Ama bunay 10 gün gecikmeli bir adet yaşadım bir buçuk gün pıhtısız kanamam oldu. Sonra kesildi dedim en iyisi yıkanayım yıkandım sonra kahve rengi akıntılar geldi az az her gün damla damla tabi bu akıntılar sağ kasık agrısı karın ve bel agrısıyla geldi . Bugün tam regl başlayalı 9 gün oldu agrılarım hala var kasık karın bel napsam bilemedim normal mi yoksa üstüne görme olabilir mi akıl verin lütfen

Nasıl bi ilaç ağrı kesici aldım birde diş kanal tedavisi gördüm ama ay başında yani iki hafta önce adetimden
Tüp bebeğe başlamadan önce adet olmak için hap veriyor ya doktorlar o yüzden sordum. Yani benim doktorum öyle yapmıştı..
Strese bağlı da olabilir.
Kac günde bir regl oluyorsunuz

40 günde bir üç gün en fazla 4 gün oluyorum . Yok tüp bebek için hiç bir ilaca başlamadık bi dahaki aralık ayınadetimde gitcez doktora ama agrılarım var adet olcakmıs gibi

Bi idrar testi yap canm varsa çıkar zaten stresten tam sökülmedin mi acaba

Bi idrar testi yap canm varsa çıkar zaten stresten tam sökülmedin mi acaba
Bu ay hiç strest yapmadım tüp bebek yapıcaz diye boşverdim . Ama ağrılarım ve kahve rengi akıntı korkuttu beni hem kötü bi hastalık varsa diye hemde ben daha önce çok düşük yaptım varsa ve düşüyorsa diye bilmiyorum başına gelenlerden bilgi almak istiyorum

Back