- 3 Eylül 2007
- 543
- 5
- 643
- Konu Sahibi bebikyUzlU
-
1 cvp canım: çiçek ve çikolata gelir.
2. soru: uzak yoldan geliniyorsa pasta börek türü birşeyler ikram edebilirsiniz. yakınsa tatlı olabilir.
3. soruda: heycan yapmamaya çalış soru sorarlarsa cvp verirsin fazla konuşmaya gerek yok:)
kıyafetine özen göster saçına fln. bunlar çok fazla stres yapmamaya çalış yoksa benim gibi kahve fincanını kaybedebilirsin kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşım.öncelikle hayırlı olsun dileklerimi sunarım. erkek arkadaşım ve ailesi bize geldiğinde çiçek ve çikolata getirmişlerdi.biz ilk olarak kahve ikram etik.daha sonra çay faslına geçiş yaptık.çayın yanında : börek, zeytinyağlı biber dolması veya zeytinyağlı yaprak sarmada olabilir.yaprak sarma daha iyi olur yeme açısından, poğaça ve tatlı ikram ettik.çay faslı kapandıktan sonra da meyve ikram ettik canım.seni çok iyi anlıyorum çünkü bende çok heyecanlanmıştım ve ne yapsak e giysem diye çok düşünmüştüm o dönem. bizimkiler kışın gelmişlerdi o yüzden ben gömlek ve kumaş pantolon giymiştim.ayağımada çok şık tpouklu bir ayakkabı giydim canım.umarım yardımcı olabilişimdir.başka sorun olursa özelime yazabilirsin.sevgiler.....
cikolata cicekle geliyolar tabi cünkü ne kadar tanışma adı altında olsada biri cıkıp istiyo cünkü bende öyle olmuştu
önce kahveler yapılıyor bana 45dk uzaktan gelmişler biz cayın yanına annemin meşhur suböreğini sarma 2çeşit tatlı birde pogaca türü tuzlu bişey yapmıştık
dikkatli ol ve anın keyfini cıkart cünkü yaşanan hiç bişeye benzemiyorum ben ilk el öpmeye girdim kayınvalidem sag tarafta oturyordu sonra kafamda şartladım tabi onu kahveleri getirdim direk saga döndüm ama yok yer değiştirmiş cok utandım yaa bence böle şeylere dikkat edebilrisn ama hala hatırlayıp gülerim ben ona allah mutlu etsin şimdiden
kahve fincanını kaybetmeyi nasıl becerdin kııı Allah seni emi sırnaşık şey
saol bitanem yardımın için
tatlım gözümün önüne koymuştum bütün herşeyi kahve yapıyorum fncan eksik bende tabii bir panik:) neyse söz kesildi gittiler ben hala fincan arıyorum birde bakayım ki fincan masanın üstünde duruyo yani gözümün önündeki şeyi o heycanla görmemişim:) hatta mutfakta öyle bir fincan arayışım vardı ki açık mutfak sayılır birde measafe kısa sesimi duymuşlar. gülüyolardııı kaydirigubbakcemile3
rica ederim canım yardımcı olabildimse ne mutlu
ne giyersen giy ama evde ayağına topuksuz şık bi babet giy derim. hem yürüme kolaylığı açısından hem tıkır tıkır ses olmaz hemde terlikten hoş görünür.
lmaz:no panik ...........
sakin ol herşey çok güzel olacak.........zemuszemus
Şenizmutluluklar................
bebikyüzlü tam benim soracağım soruları sormuşsun bende cevabımı almış oldum sağol.:))
Allah tamamına erdirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?