• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kızlar çok acil yardım lütfen stres oldum ya=(

bebikyUzlU

Evli-Mutlu-Çocuklu
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2007
543
5
643
28 hazıranda tanışmaya gelicekler ve benim kafamda bir sürü sorun var yazıorum şimdi lütfen yardımcı olun canlarım ya
1-tanışmaya gelirken erkek tarafı ne getirir (çiçek,çikolata,tatlı vs ) en makulu nedir ?
2-ikramlık ne hazırlamamız gerek ?
3-dikkat etmem gereken özel ayrıntılar nedir ?

öss sınav sorusu gibi oldu ama idare edin ya heyecandan ölücem
cevaplarınızı beklıyorum sabırsızlıkla
kaydirigubbakcemile5

1 cvp canım: çiçek ve çikolata gelir.
2. soru: uzak yoldan geliniyorsa pasta börek türü birşeyler ikram edebilirsiniz. yakınsa tatlı olabilir.
3. soruda: heycan yapmamaya çalış soru sorarlarsa cvp verirsin fazla konuşmaya gerek yok:)
kıyafetine özen göster saçına fln. bunlar çok fazla stres yapmamaya çalış yoksa benim gibi kahve fincanını kaybedebilirsin kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşım.öncelikle hayırlı olsun dileklerimi sunarım. erkek arkadaşım ve ailesi bize geldiğinde çiçek ve çikolata getirmişlerdi.biz ilk olarak kahve ikram etik.daha sonra çay faslına geçiş yaptık.çayın yanında : börek, zeytinyağlı biber dolması veya zeytinyağlı yaprak sarmada olabilir.yaprak sarma daha iyi olur yeme açısından, poğaça ve tatlı ikram ettik.çay faslı kapandıktan sonra da meyve ikram ettik canım.seni çok iyi anlıyorum çünkü bende çok heyecanlanmıştım ve ne yapsak e giysem diye çok düşünmüştüm o dönem. bizimkiler kışın gelmişlerdi o yüzden ben gömlek ve kumaş pantolon giymiştim.ayağımada çok şık tpouklu bir ayakkabı giydim canım.umarım yardımcı olabilişimdir.başka sorun olursa özelime yazabilirsin.sevgiler.....

cikolata cicekle geliyolar tabi cünkü ne kadar tanışma adı altında olsada biri cıkıp istiyo cünkü bende öyle olmuştu
önce kahveler yapılıyor bana 45dk uzaktan gelmişler biz cayın yanına annemin meşhur suböreğini sarma 2çeşit tatlı birde pogaca türü tuzlu bişey yapmıştık
dikkatli ol ve anın keyfini cıkart cünkü yaşanan hiç bişeye benzemiyorum ben ilk el öpmeye girdim kayınvalidem sag tarafta oturyordu sonra kafamda şartladım tabi onu kahveleri getirdim direk saga döndüm ama yok yer değiştirmiş cok utandım yaa bence böle şeylere dikkat edebilrisn ama hala hatırlayıp gülerim ben ona allah mutlu etsin şimdiden

1 cvp canım: çiçek ve çikolata gelir.
2. soru: uzak yoldan geliniyorsa pasta börek türü birşeyler ikram edebilirsiniz. yakınsa tatlı olabilir.
3. soruda: heycan yapmamaya çalış soru sorarlarsa cvp verirsin fazla konuşmaya gerek yok:)
kıyafetine özen göster saçına fln. bunlar çok fazla stres yapmamaya çalış yoksa benim gibi kahve fincanını kaybedebilirsin kaydirigubbakcemile3

kahve fincanını kaybetmeyi nasıl becerdin kııı Allah seni emi sırnaşık şey

saol bitanem yardımın için

merhaba arkadaşım.öncelikle hayırlı olsun dileklerimi sunarım. erkek arkadaşım ve ailesi bize geldiğinde çiçek ve çikolata getirmişlerdi.biz ilk olarak kahve ikram etik.daha sonra çay faslına geçiş yaptık.çayın yanında : börek, zeytinyağlı biber dolması veya zeytinyağlı yaprak sarmada olabilir.yaprak sarma daha iyi olur yeme açısından, poğaça ve tatlı ikram ettik.çay faslı kapandıktan sonra da meyve ikram ettik canım.seni çok iyi anlıyorum çünkü bende çok heyecanlanmıştım ve ne yapsak e giysem diye çok düşünmüştüm o dönem. bizimkiler kışın gelmişlerdi o yüzden ben gömlek ve kumaş pantolon giymiştim.ayağımada çok şık tpouklu bir ayakkabı giydim canım.umarım yardımcı olabilişimdir.başka sorun olursa özelime yazabilirsin.sevgiler.....

güzel dileklerin için saol canım.bende gömlek pantolon düşünüyorum saçlarımada fön çektiriyim dimi

cikolata cicekle geliyolar tabi cünkü ne kadar tanışma adı altında olsada biri cıkıp istiyo cünkü bende öyle olmuştu
önce kahveler yapılıyor bana 45dk uzaktan gelmişler biz cayın yanına annemin meşhur suböreğini sarma 2çeşit tatlı birde pogaca türü tuzlu bişey yapmıştık
dikkatli ol ve anın keyfini cıkart cünkü yaşanan hiç bişeye benzemiyorum ben ilk el öpmeye girdim kayınvalidem sag tarafta oturyordu sonra kafamda şartladım tabi onu kahveleri getirdim direk saga döndüm ama yok yer değiştirmiş cok utandım yaa bence böle şeylere dikkat edebilrisn ama hala hatırlayıp gülerim ben ona allah mutlu etsin şimdiden

bizimkinde biri çıkıp isteyemez canım çünkü babam tembihledi beni.şimdilik sadece tanışma dedi.öle hemen vermem seni o yuzden sakın istemesinler kovarım dedi. kafamçokkarıştı o yuzden ben kahve deılde çay ikram edicem.
inşallah ilginç bi olay yaşamam ya rezil olmiyimde
:çok üzgünüm:

kahve fincanını kaybetmeyi nasıl becerdin kııı Allah seni emi sırnaşık şey

saol bitanem yardımın için

tatlım gözümün önüne koymuştum bütün herşeyi kahve yapıyorum fncan eksik bende tabii bir panik:) neyse söz kesildi gittiler ben hala fincan arıyorum birde bakayım ki fincan masanın üstünde duruyo yani gözümün önündeki şeyi o heycanla görmemişim:) hatta mutfakta öyle bir fincan arayışım vardı ki açık mutfak sayılır birde measafe kısa sesimi duymuşlar. gülüyolardııı kaydirigubbakcemile3
rica ederim canım yardımcı olabildimse ne mutlu

bizimkinde biri çıkıp isteyemez canım çünkü babam tembihledi beni.şimdilik sadece tanışma dedi.öle hemen vermem seni o yuzden sakın istemesinler kovarım dedi. kafamçokkarıştı o yuzden ben kahve deılde çay ikram edicem.
inşallah ilginç bi olay yaşamam ya rezil olmiyimde
:çok üzgünüm:[/QUOTE]

canım bizimde öle demişlerdi erkek tarafı biras heyecanlı oluyo ama en güsel heyecan ya allah mutlu etsin devamı güsel güsel getirsin inşallah

tatlım gözümün önüne koymuştum bütün herşeyi kahve yapıyorum fncan eksik bende tabii bir panik:) neyse söz kesildi gittiler ben hala fincan arıyorum birde bakayım ki fincan masanın üstünde duruyo yani gözümün önündeki şeyi o heycanla görmemişim:) hatta mutfakta öyle bir fincan arayışım vardı ki açık mutfak sayılır birde measafe kısa sesimi duymuşlar. gülüyolardııı kaydirigubbakcemile3
rica ederim canım yardımcı olabildimse ne mutlu

güzel bi anı olarak kalmış ama bak sende bu fincan kaybetme meselesi delikafadulden
bende şu işleri bi atlatsam ya çok zormuş valla:1no2:.

canım bizimde öle demişlerdi erkek tarafı biras heyecanlı oluyo ama en güsel heyecan ya allah mutlu etsin devamı güsel güsel getirsin inşallah[/QUOTE]

Allah razı olsun güzel dileklerin için canım benim:Saruboceq:

ne giyersen giy ama evde ayağına topuksuz şık bi babet giy derim. hem yürüme kolaylığı açısından hem tıkır tıkır ses olmaz hemde terlikten hoş görünür.

ne giyersen giy ama evde ayağına topuksuz şık bi babet giy derim. hem yürüme kolaylığı açısından hem tıkır tıkır ses olmaz hemde terlikten hoş görünür.

evet canım bende babet gıymeyı düşünüyorum kaydirigubbakcemile5

dün gitttim bi tane siyah kumaş aldım üstünede gömlek yeni çıkan karpuz kol ve hakim yaka önünde hafif fırfırı var
şık oldu :utangac:

ay bilmiyorum ya hayırlısıyla bi atlatsam şu işi:Saruboceq:

bebikyüzlü tam benim soracağım soruları sormuşsun bende cevabımı almış oldum sağol.:))
Allah tamamına erdirsin...

:olmaz:no panik ...........
sakin ol herşey çok güzel olacak.........zemuszemus
Şenizmutluluklar................

İnşallah bitanem saolasın :Saruboceq:

bebikyüzlü tam benim soracağım soruları sormuşsun bende cevabımı almış oldum sağol.:))
Allah tamamına erdirsin...

hepimizde ayn ıdert valla
Allah seninde yardımcın olsun a.s.

pazar akşamı gelıolar ya mafoldumben

daha 1 hafta vae derken geldi çattı gün valla

Allahım inşallah bu günü hayırlısıyla sorun çıkmadan atlatabilirim :Saruboceq:

bana destek verin yütfen çıldırajammmm yoksam :kedi:

hadi bakalım hayırlısıyla atlatırsın inşallah emin cok güsel olmuştur kıyafetin dikkat et sakın ol bide öle stresten yüzünü asma sakın gülümsemeye calış en mutlu gunun asık suratlı olmak istemessin dimi:)

canım seninki tanışmaya geliyor benimkiler bugün isteyecek akraba olduğu için zaten doğuştan tanışıyorlar ama inan bende çok heycanlıyım babamın cevabını tam bilmiyorum ikramda çayla bi kaç bişe hazırladım kek kurabiye(tuzlu) börek biz yemekte vercez babamın halasının oğlu müdtakbel kayınbabam :D :)
nediyim hakkımızda hayılısı

Back