Saç Rengi ve Saç Boyama kizlar cok acil yardim edin lütfennn x(

BlondeBarbie

köpüksu :)
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
77
0
36
Almanya
kizlar benim sacimda siyah boya var ben simdi sarisin olmak istiyorum ama sarisin derken öyle sapsari boyama sansim yok hem yasim sari icin ufak hemde istedigim dogal bi sari aslinda sari da denilemez kumral gibi bisey istiyorum :bbo:
yogun renk acicilariyla yapanlar olmus onun üstünede küllü kumral felan yapmislar öyle cok acik renk olur hemde yipranir diye denemeye korkuyorum beyaz sabun denedim bikac sefer gercekten ise yariyor ama sampuan krem yapmama ragmen yapis yapis oluyor kuruyunca actirmadan nasil kurtulabilirim siyahtan yah yardim edin bana senağlama senağlama

:1no2: açtırmadan siyahtan kurtulman zor canım..orjinal rengin daha açık bi renkse onun çıkmasını beklemen gerekir..eğer şimdi diyosan da açtıracaksın mecburen..ki ben bunu pek tavsiye edemicem. 1,5 sene önce saçlarımı siyahtan sarıya çevirmek üzere kuaföre gittiğimde saçlarım yanmıştı..erkek gibi kestirmek zorunda kalmıştım..1,5 sene geçti ve benim güzelim saçlarım henüz yeni yeni geçiyor omuzlarımı.nasıl pişmanım bilemezsin..ama açtırdığım için değil,siyaha boyadığım için :1ninca: :a015: çok illet bir renktir

evet orjinal rengim daha acik ve diplerden belli oluyor hatta.. a.s
peki herhangi bi acik sari boya alsam yogun acici deilde normal bi sari sürsem azda olsa fark olurmu sacimda yoksa aynimi kalir :bbo:
yada papatya suyu, oksidan losyonu türü seylerdemi fayda etmez :uhm:
ay cok oldum ama bilmiyorumkismile

boyayla da açıolar canm..ben öle yaptrdm ilkinde siyahtan kurtulamadım ama gerçi ben kzıl istediğim için zor oldu biraz çünkü baya koyu bi siyahtı benm...papatya olayına girme derim ben..:umursamaz:

yok canm gayet iiler bende çok korkmuştm yancak die...bak anca bu kadar siyahtan kurtulabildim..

Eklentiler

• $IMG0438A.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 70
yok canm gayet iiler bende çok korkmuştm yancak die...bak anca bu kadar siyahtan kurtulabildim..

oo ne güzel iste sen kurtulmussun siyahtan, renginde cok güzel ayrica yerimseniben

ben oksidan kremini sürdüm denemek icin hic fark etmedi siyahlara ama dipten gelen kendi rengim acildi karamel gibi bise oldu kisacasi berbat bise oldu yapabilecegim ya dipleri tekrardan koyu renge boyamak yada siyahlarimi actirmak senağlama senağlama senağlama

işte hemn akmıo siyahlar malesef canm benmde iki renkti uzun zamn :) saçlarını kestir eğer uzunsa daha çabuk akar boyanda hem..hemde daha sağlıklı olur..

işte hemn akmıo siyahlar malesef canm benmde iki renkti uzun zamn :) saçlarını kestir eğer uzunsa daha çabuk akar boyanda hem..hemde daha sağlıklı olur..

saclarim uzun ama ben 1cm bile kestirmeye kiyamam ki senağlama

peki sac actirma islemini nekadara yapiyorlar yah annemden onay gelmedi dolayisiyla ödemeside bana bakiyor CADIARZU

gerci sen boyayla actirmissin peki onu nekadara yaptirdin :bbo:

bi kaç yere sordum 100-150 arası değişio ben 100e yatırdım dediğim gibi hemn bi açılma bekleme..benmde saçlarım uzundu ama omuzlarımda kestrmek zorunda kaldı sinir bozucu bi durum.. bi kaç kuaföre danış canm ayrıca oryalle açtırma derim saçları yakabilior..

hmm cok tesekkürler bende sorucam bakalim :gitme:

evet malesef önce sacını aktırman (kusturman) lazım koaföre
ondan sonra istediğin olur gibime geliyor CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…