Kızlar çok acil yardım doğum kont.hapı ile ilgili

susaden

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
546
7
318
46
Ankara
KIZLAR DOĞUMDAN SONRA İLK defa korunuyorum sorum şu geçen ayın 13.regl olmuştum reglimin ilk günü itibariyle hapı içmeye başladım bugün hapın sonuncusunu içtim ama regl olcamı sanmıyorum hapta bitti yeniden alıp içmemmi gerekiyoki regl olana kadar hiç böyle olmamıştı genelde hapımın bitömesiyle reglim başlardı ama ilkk defa reglimle beraber içtiğim için hapım erken bitti ve regl olmadım daha napcam hap alıp regl olana kadar içicekmiyim devammı yani

saol canım dr la görüştüm bir hafta ara ver dedi hapın bitttiyse sonra regl olup olmaksızın yeniden 7 gün sonra başla dedi

yasmin kullanıuyorum canım of ya ben bu doğum kontrol hapından hiç bişe anlamıyorum neden ara verdiğişm sürede korunmam gerekiyoki ilaç zaten koruyo dr bişe demedi siz nasıl kullanıyosunuz kızlar kafam karıştı valla

bende yasmin kullanıyorum.adetimin ilk günü başlamıştım.hap bittikten 2-3 gün sonra adet oluyorum hep..son hapın bitimini takiben 7.gün tekrar başlıyorum.cuma hap bittiyse bir sonraki cuma yeni kutuya başlıyorum..sen hapa daha yeni başlamışsın.ilk ay başka şekildede korun istersen cnm ne olur ne olmaz..

bana doktor demişti ki bu hapların ilk paketini kullanırken %85 koruma sağlıyor %15 hamile kalma riskin var ki bu yüksek bir oran o yüzden ikinci pakete geçene kadar ek koruma gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…