How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

kızlar çok acil manisa mı kütahya mı

dolce11

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
202
23
298
34
Bursa
kızlar bu akşam tercihler bitiyor malum ben edebiyat bölümü yazıcam ancak kütahyayı mı manisayi mı öne alsam bilemedim hiçç acil yardımınıza ihtiyacım var. manisa hakkında aşırı olumsuz yorumlar okudum tek olumlu yanının izmire yakın olmasını söylemişler. beni biraz aydınlatabilir misinizz ?

Manisa izmire yakın. Kütahya da öğrenci için güzel bir şehir gitmiştim bir kere. Ailene hangisi daha yakın. Manisa daha iyi bi fikir gibi geldi bana ama bilmiyom sen bilirsin.

ailem bana bırakıyor onlarında pek fikri yok yani celal bayarı pek beğenmedim açıkçası çok uzak kötü falan filan yorumlarını okudum çok kararsızımmm

Himm o zaman Kütahya daha mantıklı :). Ispartayı hiç düşündünüz mü tam bir öğrenci şehri çok rahat edersiniz orada.

evet ıspartada tutuyor ancak bana biraz uzak geldi ailemden çok uzakta kalmak istemiyorum açıkçası dilediğimde rahatça gelmek istiyorum. kütahya içinde çok tutucu gidilcek hiçbiyeri yok vs vs yorumlar okudum o yüzden bu kararsızlığım

Cnm ben kütahya mezunuyum manisa da üniversite de calisiyorum. Kutahyanin da manisaninda edebiyatı iyi ama ben sana kutahyayi öneririm kampusu çok güzel. Bide manisanin havasi çok fena kütahya mevsim olarak ta daha iyi. Ayrıca manisa izmire yakinsa kutahyada eskişehire yakin. Bence kütahya yazmalisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm ben kütahya mezunuyum manisa da üniversite de calisiyorum. Kutahyanin da manisaninda edebiyatı iyi ama ben sana kutahyayi öneririm kampusu çok güzel. Bide manisanin havasi çok fena kütahya mevsim olarak ta daha iyi. Ayrıca manisa izmire yakinsa kutahyada eskişehire yakin. Bence kütahya yazmalisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

peki manisa hakkında ne düşünüyosun canım ? kütahya öğrenci için nasıl bi yer cemaatçi ve halkının tutucu olduğu öğrenciyi sevmedikleri söyleniyor öyle mii?
bi öğrenci manisada mı kütahyada mı daha rahat eder?

Kutahyaaaaa..... gecme notu 50 yada 55 mis haberin olsun simdi bologna diye bi lanet saldilar uni. Sanirim Kütahya da yok henüz :)

zaten 1 saat sonra tercihler kapanıyor artık bi karar vermem lazımm ve kütahyada hazırlık olmasıda beni çok teşvik etti sanırım kütahyayı baya öne çekeceğimm

Back