Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
silik cizgi var sanki en iyisi hemen git kan ver belli olurKızlar lütfen bakar mısınız ölücem şimdi adete 4 gün var , ama adete 1 2 gün kala testten yaptım
Şimdi Online clearblue sipariş verdim onda da emin olayım kana gideyim diyorum doğru mu yaparım sizce ? Ben yurtdışındayım eşimden başla kimse yok yanımda aileme de heveslendirmek için suan söylemedim eşime de clearblue da doğrulasınsilik cizgi var sanki en iyisi hemen git kan ver belli olur
Nerde kaliyorsun yurtdisindaŞimdi Online clearblue sipariş verdim onda da emin olayım kana gideyim diyorum doğru mu yaparım sizce ? Ben yurtdışındayım eşimden başla kimse yok yanımda aileme de heveslendirmek için suan söylemedim eşime de clearblue da doğrulasın
Dediğim gibi yapsam doğru yapmış olur muyum sizceNerde kaliyorsun yurtdisinda![]()
canım günün geçsin testi tekrarlaDediğim gibi yapsam doğru yapmış olur muyum sizce
Tamamdır bu da diğeri artı eksi olanlardancanım günün geçsin testi tekrarla
Ben bundada silik görüyorum bence canim bir kac gün bekle yine yapTamamdır bu da diğeri artı eksi olanlardan
Bugün kan verdim dayanamadım yarın çıkacak dua eder misin bana lütfenBen bundada silik görüyorum bence canim bir kac gün bekle yine yap
Kiz bugün verdiysen E nabizdan bak cikmistir bileBugün kan verdim dayanamadım yarın çıkacak dua eder misin bana lütfen![]()
Canım ben Türkiye’de değilim , sonuç bugün 5 te çıkıyor Allah’ın izniyleKiz bugün verdiysen E nabizdan bak cikmistir bile![]()
Hadi Hayirlisi insallahCanım ben Türkiye’de değilim , sonuç bugün 5 te çıkıyor Allah’ın izniyle![]()
74.9 Allah’ıma şükürler olsunHadi Hayirlisi insallah![]()
Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Rabbim bu güzel haberi bize de tez zamanda müjdelesin74.9 Allah’ıma şükürler olsungerçekten tüm isteyenlere gönülden dua ediyorum
![]()
cnm hayirli olsun belirtilerinden bahsedermisin74.9 Allah’ıma şükürler olsungerçekten tüm isteyenlere gönülden dua ediyorum
![]()
Gözün aydin Saglikla gelsin74.9 Allah’ıma şükürler olsungerçekten tüm isteyenlere gönülden dua ediyorum
![]()
Amin canım Allah razı olsunGözün aydin Saglikla gelsin![]()
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun, kusura bakma biraz geç dönüyorum . Şimdi öncelikle bu ay ben gerçekten umutlu değildim çünkü yumurtlama dönemini kaçırmıştık o yüzden alışveriş yaparken ped bile aldım düşün o kadar ki bekliyorum regli , sonra pazartesi günü içime bi kurt düştü evde de iki tane test vardı birini yaptım tertemiz bi negatifti , sonra ertesi gün yaptım çooook az bi silik zaten attım buraya da , sonrası da zaten kan verdim ama testi yapmaya zorlayan belirtilerim ğöğüs ağrısı ve hassasiyeti şişkinliği sütyeni çıkardığımda hayatımda böyle acı hissetmedim dedim kendi kendime gerçekten , sonra beyaz katı bir akıntı ve bu belirtileri yaşamadan bir kaç gün öncede sol kasıkta böyle pıt pıt atan kalp hissiyatı , sol bacak ağrısı aynı zamanda, ve regle yakın kasık Ağrısı hafif de bel ağrısı yaşadım , ve suan hamileliğim netleşti ve gerçekten ağzım boğazım çok kuruyor , sigara kullanırdım koksunundan ve tadından tiksindim onun dışında uyku ve halsizlik yaşadım ben ama lütfen kendinizi bunlarla kıyaslamayın hiçbir şey yaşamayıp hamile olan da var , ben adete 4 gün kala yaptım test negatif iki gün sonra kan verdim pozitif yani Allah nasip etmişse inanın oluyor Allah’ın izniyle Allah tüm isteyenlere nasip etsin bu hissiyatı Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarım gerçekten sizlerle Allah’a emanet oluncnm hayirli olsun belirtilerinden bahsedermisin
Amiiin vallahi gece gündüz size de dua ediyorum inanın Allah çabalayan anne olmak isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşallahGözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Rabbim bu güzel haberi bize de tez zamanda müjdelesin![]()