• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kizlar cok acil fikre ihtiyacim var.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Panicatack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2016
41
107
93
İyi aksamlar biraz uzunca gelebilir ama yazdiklarim aramizda kalsin olur mu? Yaklasik 2 ay once cok sevdigim ama hic anlasamadigim, ustelik cogu huyunu sevmedigim annemi kaybettim 45 yasinda kalp krizi gecirdi. Kalp hastasiydi zaten. Hayati surekli sorun huzursuzluk ve panik atak olmasina yetecek kadar entrikali gecti. Simdi gebeyim kizim olacak. Annemi cok ozluyorum cok agliyorum. Sizce annemin ismini bebegime vermeli miyim yani sirf annem oldugu icin? Bunun icin psikolojik baski da hissediyorum akrabalardan yana. Ne yapmaliyim? Kimseyle paylasamadim da durumumu esimle bile.. selamlar...

Ben uzaktan da olsa tanidigim birinin adini bebegime vermek istemem. Hayatima yeni biri girecek ve yeni tanisicam kimseyi animsatmasin kendisi olsun diye dusunuyorum. Bilmem anlatabildim mi ama öyle degisik benim de 🤣

Ben dayısının ismini verdim küçük oğluma iyi ki vermişim hep ona sesleniyoruz, ismi kendi hep aramızda gibi bize huzur veriyor iyi geliyor..
Bu size kalmış bişey size iyi gelecegini düşünüyorsanız verin ama anladığım kadarıyla sizin annenizle ilişkiniz pek iyi değilmiş gibime geldi bilmiyorum yanılıyor da olabilirim ama sırf anneniz olduğu için mecburiyetten olmaz böyle işler olacaksa gönülden gelmeli kalpten olmalı..

Ben vermezdim. Çünkü özlemimden dolayı ismi duydukça beni etkilerdi.
Sen akrabaları önemseme kendi kararını kendin ver. İnsanlar 1 yıl sonra konuştuklarını unutur ama sen yıllarca etkisinde kalırsın.

Ben dayısının ismini verdim küçük oğluma iyi ki vermişim hep ona sesleniyoruz, ismi kendi hep aramızda gibi bize huzur veriyor iyi geliyor..
Bu size kalmış bişey size iyi gelecegini düşünüyorsanız verin ama anladığım kadarıyla sizin annenizle ilişkiniz pek iyi değilmiş gibime geldi bilmiyorum yanılıyor da olabilirim ama sırf anneniz olduğu için mecburiyetten olmaz böyle işler olacaksa gönülden gelmeli kalpten olmalı..
Annemle aram cok cok iyiydi cunku her defasinda alttan alan taraftim ama dedim ya annemin sevmedigim begenmedigim bana ters gelen cok ozelligi vardi. Ozunde iyi bir insandi merhametliydi ama dedim ya isin icinde olmayinca bilemiyosunuz.

İyi aksamlar biraz uzunca gelebilir ama yazdiklarim aramizda kalsin olur mu? Yaklasik 2 ay once cok sevdigim ama hic anlasamadigim, ustelik cogu huyunu sevmedigim annemi kaybettim 45 yasinda kalp krizi gecirdi. Kalp hastasiydi zaten. Hayati surekli sorun huzursuzluk ve panik atak olmasina yetecek kadar entrikali gecti. Simdi gebeyim kizim olacak. Annemi cok ozluyorum cok agliyorum. Sizce annemin ismini bebegime vermeli miyim yani sirf annem oldugu icin? Bunun icin psikolojik baski da hissediyorum akrabalardan yana. Ne yapmaliyim? Kimseyle paylasamadim da durumumu esimle bile.. selamlar...
Yapma hayatin boyunca ona her seslendiginde canin yanacak.Ben verebilirdim bu dusunceyle yapmadim

Yapma hayatin boyunca ona her seslendiginde canin yanacak.Ben verebilirdim bu dusunceyle yapmadim
Bende boyle dusunuyrm birazcikta aslinda ama akrabalarin dayatmalari bana vicdan yaptiracak. Halbuki anneme bi etkisi olmayack ki ismini versemde vermesemde ben napicam bilmiyrm.

Başınız sağolsun. Bence kesinlikle ismini vermeyin. Akrabalara çok laf düşmüyor bence çocuğunuzun ismi konusunda ama kafayı taktığınız için “kaderinin, ömür uzunluğunun benzemesinden korktum, vermedim” diyebilirsiniz tavsiyesini bırakmak istedim. Ben olsam gerçekten de o ismin kaderini taşımasından korkardım bu arada. Çocuğunuz da memnun olmayacaktır anneanne ismi taşımaktan, anne olunca çocuğunun mutluluğu her şeyin üstünde geliyor.

Son düzenleme:
Benimde 14 yasinda su illet hastaliktan olen bi kuzenim vardi inanilmaz guzel bi bebekti kucukken ve okulda da cok basariliydi cok zekiydi bende oglum olursa onun adini koymayi dusunuyorum akli benzesin omru benzemesin insallah
Bi de nasilsa soyadi farkli olacak o baska bi birey olacak yinede siz bildiginizi yapin icinizden geceni..

Başınız sağolsun. Bence kesinlikle ismini vermeyin. Akrabalara çok laf düşmüyor bence çocuğunuzun ismi konusunda ama kafayı taktığınız için “kaderinin, ömür uzunluğunun benzemesinden korktum, vermedim” diyebilirsiniz tavsiyesini bırakmak istedim. Ben olsam gerçekten de o ismin kaderini taşımasından korkardım bu arada. Çocuğunuz da memnun olmayacaktır anneanne ismi taşımaktan, anne olunca çocuğunun mutluluğu her şeyin üstünde geliyor.
Bende oyle diyeyim diyorum. İcimden de gelmiyor gercekten yani her cocuk farkli bi kaderle doguyor farkli bi birey. İsmini vermezsem annemi az mi seviyor olacagim yani. İnsallah babam kardesim kusmez laf soylemezler. Off offf acimi bile dogru duzgun yasatmiyorlar.

Benimde 14 yasinda su illet hastaliktan olen bi kuzenim vardi inanilmaz guzel bi bebekti kucukken ve okulda da cok basariliydi cok zekiydi bende oglum olursa onun adini koymayi dusunuyorum akli benzesin omru benzemesin insallah
Bi de nasilsa soyadi farkli olacak o baska bi birey olacak yinede siz bildiginizi yapin icinizden geceni..
Ama siz simdi hosunuza giden ozelliklerinden dolayi koymak istiyorsunuz yani siz istiyorsunuz ama gercekten ben istemiyorum vicdan yapiyorum istemiyorum diye de

O zaman koyma bi mecburiyetin yokki annen gene annen neticede sevgi boyle seylerle olculmezki vicdan yapmana gerek yok kuzu
Bende oyle dusunuyorum ama sozleriyle tripleriyle tavirlariyla ailemin beni kirmasindan da korkuyrm. Yoksa dedigin gibi annemin adi olmayinca annemi sevmemis mi oluyorum. 😔 2 si bekar zaten kardeslerimin onlar koysunlar diyorum bana soyleyene kadar.

Başınız sagolsun. Ben olsam ona yeni güzel bi enerjisi olan isim verirdim ne biliyim tanıdık birinin ismini vermek istemezdim cocuguma

Back