- 30 Ağustos 2024
- 21
- 1
- 24
-
- Konu Sahibi busratasss77
Bu şekilde hamile kalırsan başvurmadığın tv kanalı kalmasın canım, hayırlısıKızlar erkek arkadaşımla herhangi bir cinsel birliktelik olmadı fakat elinden geçen sperm beni korkutuyor bu ay beklediğim tarihte regl oldum fakat regl bittikten sonra birkaç gündür küçük kanama ve kahverengi akıntı geliyor herhangi bir hamilelik belirtisi olabilir mi
ya insan nasıl gebelik olduğunu bilmesine rağmen korkuyor fakat reglimden sonra kahverengi akıntı ve kanamam kesilmedi yerleşme kanaması dedikleri seyden süphelendim fakat 5-6 gündür kesilmiyortam bugün sürtünmeli, engel aşmalı gebelik konusu yok derken bu konuya rastlamammm
değil. regl olmussun.
kist olabilir. doktora gidin ama gebelik yokya insan nasıl gebelik olduğunu bilmesine rağmen korkuyor fakat reglimden sonra kahverengi akıntı ve kanamam kesilmedi yerleşme kanaması dedikleri seyden süphelendim fakat 5-6 gündür kesilmiyor
kist olabilir. doktora gidin ama gebelik yok
e tamam o zamanKadın doğuma gittim fakat hamilelik şüphemden bahsetmedim ve ultrasonla baktığında kist vs gözükmediğini bir problem olmadığını söyledi bu ayın içerisinde allerset kullandım 10 gün kadar onun yapabileceğini söyledi
insan biliyor ama sıkıntı oluyor içime kanamam kesilmedi İnternette de çok bilgi kirliliği var insan şüpheleniyorBu şekilde hamile kalırsan başvurmadığın tv kanalı kalmasın canım, hayırlısı
e tamam o zaman
tatlı cevapların için çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattıne tamam o zaman
Çok bilgi kirliliği sayenizde artıyor. Bir canlı nasıl ürer hiç mi öğrenmediniz?insan biliyor ama sıkıntı oluyor içime kanamam kesilmedi İnternette de çok bilgi kirliliği var insan şüpheleniyor
dediğiniz konuda haklısınız fakat doktorlar bile elden geçen spermle az da olsa hamilelik olabileceğini söyleyip muayene edelim diyorlar nasıl güvenebilirimÇok bilgi kirliliği sayenizde artıyor. Bir canlı nasıl ürer hiç mi öğrenmediniz?
Hangi doktor diyor bunu? O doktora gitmeyindediğiniz konuda haklısınız fakat doktorlar bile elden geçen spermle az da olsa hamilelik olabileceğini söyleyip muayene edelim diyorlar nasıl güvenebilirim
random bir formda sorduğum bir doktor tarafından aldığım cevap buydu fakat teşekkür ederim cevaplarınız içinHangi doktor diyor bunu? O doktora gitmeyin
Doktor olduğuna emin misiniz? Hiçbir doktor böyle bir cevap vermez çünkürandom bir formda sorduğum bir doktor tarafından aldığım cevap buydu fakat teşekkür ederim cevaplarınız için
Sorduğun kişinin doktor olduğundan nerden eminsin? Öyle doktor olmazrandom bir formda sorduğum bir doktor tarafından aldığım cevap buydu fakat teşekkür ederim cevaplarınız için
ya söylediğim gibi biliyorum ama bu olayın üstüne kahverengi akıntılarım kesilmeyince kafama takılmaya başladı nedeni de bulunamayınca buna bağladım denebilirMillet fosur fosur b.salirken olmuyor elden gecen spermle hamile kalirsan o cocugu dogur super insan falandir muhtemelen