Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benım degerim 3300 Ken bıle kese gözükmedi doktor 2 gun sonra gel dedi o zaman görmüştü keseyı ama maalesef 3 ay önce düşük yasadımYa internetten B akyorum bilgi alamıyorum emin olan varmı ay çok heyecanlıyım ve soktayimama ultrosonla bisey gözükmedi sadece rahim kalinlasmisdedi
Yaaaaa hayırlısı kuzum..Canım benım degerim 3300 Ken bıle kese gözükmedi doktor 2 gun sonra gel dedi o zaman görmüştü keseyı ama maalesef 3 ay önce düşük yasadım
Bende 6 nısan da oldum ınsallah ben de senın gıbı su an hamıle kalmısımdır inşallah bu bebeğini kucagına alırsın canımYaaaaa hayırlısı kuzum..
bende 15 nisanda kurtaj oldum ondan bu heycanim
Aminnnnnnnnnnnn hayırlısı canim benim. Ya ben şimdi hamilemiyimBende 6 nısan da oldum ınsallah ben de senın gıbı su an hamıle kalmısımdır inşallah bu bebeğini kucagına alırsın canım![]()
Evet canım dua et rabbım sana bağışlasın evladını inşallah bır daha böyle bır acı yasamazsın belkı bebeğimizi aynı ay da kaybettik belkı de aynı ay yıne bebeğimize kavusuruz inşallah bende 9 gun sonra öğrenirim meleğimiAminnnnnnnnnnnn hayırlısı canim benim. Ya ben şimdi hamilemiyim
Canım bır sey sorcam bu ay ne gıbı belırtıler yasadınAminnnnnnnnnnnn hayırlısı canim benim. Ya ben şimdi hamilemiyim
Rabbim inşallah hayirlisini sagliklisini nasip eder inşallah hamilesindir canimEvet canım dua et rabbım sana bağışlasın evladını inşallah bır daha böyle bır acı yasamazsın belkı bebeğimizi aynı ay da kaybettik belkı de aynı ay yıne bebeğimize kavusuruz inşallah bende 9 gun sonra öğrenirim meleğimi
Sürekli tuvalete çıktım ve kasiklarim çok ağrıdı bu kadar başka bisey yaşamadım canimCanım bır sey sorcam bu ay ne gıbı belırtıler yasadın
Canım benım 2 tane yumurtam catlayalı 8 gun oluyor yumurta catladıgı gunden berı hıc akıntım bitmedi böyle kremsı bır sekilde artarak devam ediyor vücut ısım bıraz yuksek arada bır batma gelıyor ama az az bır de göğüslerim gergin bazen hafıf bır agrı giriyor sonra gecıyor bir de bıraz gaz var ama akıntım cok fazla ve yumurtam catladıgı gunden berı hıc bitmedi bır de idrarım cok koyuSürekli tuvalete çıktım ve kasiklarim çok ağrıdı bu kadar başka bisey yaşamadım canim
Banada geçen hafta aynısını dediler bugün gittim keseyi gördük inşallah haftayada kalp atışını dinlerizYa internetten B akyorum bilgi alamıyorum emin olan varmı ay çok heyecanlıyım ve soktayimama ultrosonla bisey gözükmedi sadece rahim kalinlasmisdedi
Kese için değerini biraz düşük haftaya falan gidince gözükür sağlıkla gelsin insBugün ultrosonla bakıldı bisey gözükmedi kan verdim sonuç bu ne demekki 1822.45 bilgisi olanlar lütfen yaardim