Kızlar çok acil! Ankara'da heyet raporu

deligibideli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
73
94
Kızlar iyi geceler, Ankara'da heyet raporu almam lazım. Ama hemencecik 3 Şubat gün içinde almam lazım. Hızlıca ve çok pahalı olmadan halledebileceğim bir devlet hastanesi biliyor musunuuuz ?? 😭😭 Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler 🌺

Heyet raporuna ihtiyacınız varsa yani gerçekten raporluksanız herhangi bir devlet hastanesine gidin.
Yok ben işin üçkağıdındayım, raporluk değilim ama rapor almam lazım diyorsanız size burada akıl verileceğini sanmam.
Konuyu takipteyim.

Eğer ihtiyacınız yokken alacaksanız ve size bu konuda akıl verpi adres gösteren olursa diye takipte kalacağım.

Heyet raporuna ihtiyacınız varsa yani gerçekten raporluksanız herhangi bir devlet hastanesine gidin.
Yok ben işin üçkağıdındayım, raporluk değilim ama rapor almam lazım diyorsanız size burada akıl verileceğini sanmam.
Konuyu takipteyim.

Eğer ihtiyacınız yokken alacaksanız ve size bu konuda akıl verpi adres gösteren olursa diye takipte kalacağım.
Hanımefendi sanirim sağlık raporu için sordu ama yorumunuzu çok beğendim, milli eğitimdeyim doğum izni bitenler felik fellik heyet raporu peşine düşüyor. Soru soruyor bir Allahın kulu için şu tepkiyi vermiyor, içten içe acaba bu devleti dolandırmak değil mi ben mi abartıyorum diyordum. Yorumunuzu görünce mutlu oldum

Hanımefendi sanirim sağlık raporu için sordu ama yorumunuzu çok beğendim, milli eğitimdeyim doğum izni bitenler felik fellik heyet raporu peşine düşüyor. Soru soruyor bir Allahın kulu için şu tepkiyi vermiyor, içten içe acaba bu devleti dolandırmak değil mi ben mi abartıyorum diyordum. Yorumunuzu görünce mutlu oldum
Devleti dolandırmak tabi bende aynısını düşünüyorum hamileydim geçen seneden izin aktardım ki bu seneninkiyle birleşsin bi ay olsun diye, 37 haftama kadar çalıştım, marttada ücretli iznim bitiyo paşa paşa gidip ücrrtsiz alacam herkesin hakkına girmeyecem inş öyle düşünüyorum bende

Devleti dolandırmak tabi bende aynısını düşünüyorum hamileydim geçen seneden izin aktardım ki bu seneninkiyle birleşsin bi ay olsun diye, 37 haftama kadar çalıştım, marttada ücretli iznim bitiyo paşa paşa gidip ücrrtsiz alacam herkesin hakkına girmeyecem inş öyle düşünüyorum bende
aynen öyle, bende aynı süreçteyim seneye doğum izni bitince hemen ayrılmayı düşünüyorum bunu paylaşınca ee heyet alsana diyolar. gerçekten hayret ediyorum

aynen öyle, bende aynı süreçteyim seneye doğum izni bitince hemen ayrılmayı düşünüyorum bunu paylaşınca ee heyet alsana diyolar. gerçekten hayret ediyorum

bir öğretmen arkadaşın bebeği oldu

ne yapacaksın ücretsiz vs diye konuşurken Ekim de doğum iznim bitecek ondan sonra 40 gün rapor HAKKIM var sonra da Haziran a kadar ücretsiz alır seminerlerde başlar yazın da maaşımı alırım dedi

rapora hakkım diye bakıp ayak üstü sohbette bunu dile getiren birine yorum yapamadım valla

ben ki yasal doğum iznim ile doğum öncesi kullanmadığım 15 günlük yıllık iznimi birleştirip de 3,5 aylıkken işe döndüm diye amirinden aylarca trip yiyen kadınım

Burada da alan cok. Boyle konular hastane isimleri bile paylasilmisti burada. Yani aslina bakarsaniz google da bile cikiyor hala o isimler. Bu kadar aşikarken devletin haberi olmuyor mu yani 😂....kimi kime sikayet edecegiz ki.

Valla ne yalan diyeyim bebeklerim dogmadan ben de heyet raporu haksizlik vs diyordum ama icim gitmedi degil bugun ilk defa okula gelirken.Ben bile almayi dusundum yani.Biraktim bebeklerimi evde.

Imza:Bugun dogum izni bitip ise baslayan bir anne.🤷‍♀️

bir öğretmen arkadaşın bebeği oldu

ne yapacaksın ücretsiz vs diye konuşurken Ekim de doğum iznim bitecek ondan sonra 40 gün rapor HAKKIM var sonra da Haziran a kadar ücretsiz alır seminerlerde başlar yazın da maaşımı alırım dedi

rapora hakkım diye bakıp ayak üstü sohbette bunu dile getiren birine yorum yapamadım valla

ben ki yasal doğum iznim ile doğum öncesi kullanmadığım 15 günlük yıllık iznimi birleştirip de 3,5 aylıkken işe döndüm diye amirinden aylarca trip yiyen kadınım
Aynen aynen bizde şimdi bi arkadaşla aynı anda hamile kaldık, ne yapacaksın dedi ücretsiz izin düşünüyorum dedim. Niye heyet almıyorsun dedi. Iyi de heyet raporu alacak sorunum yok ki dedim ama devlet 2 3 ay izin veriyor az değil mi dedi. Iyi de arkadaşım az diye devleti mi dolandıralım o parada kimlerin hakki var.

İşe başlarken alınan sağlıklı olduğunuzu gösterir heyet raporundan bahsediyorsanız ben Gazi Mustafa Kemal Hastanesi'nden almıştım. yarım günde halletmiştim, fiyatı da uygundu. ama lens kullanıyorsanız giderken lensi takmamanızı öneririm. benim lensimi çıkarttırıp göz numaramı ölçmüştü doktor.

Yorumları hayretle okudum belki arkadaşımızın bebeğini bir aylığına bırakacağı kimse yoktur,eşi çalışmıyordur,ailesinin de yardımcı olacak gücü yoktur.Rapor almaya mecbur kalmıştır.Yargılamak yerine keşke nedeni sorulsaydı.Konuyu takip edeceğim deniyor bir kaç aylık bebeği olan bir anneyi şikayet mi edeceksiniz takip edip.Gerçekten bazen kardeşten yakın yorum yapılıyor burda bazen de düşmana edilmeyecek laflar ediliyor.Suçsa günahsa bunun herkes farkındadır.Herkes maddi gücüne göre hareket eder.

Yorumları hayretle okudum belki arkadaşımızın bebeğini bir aylığına bırakacağı kimse yoktur,eşi çalışmıyordur,ailesinin de yardımcı olacak gücü yoktur.Rapor almaya mecbur kalmıştır.Yargılamak yerine keşke nedeni sorulsaydı.Konuyu takip edeceğim deniyor bir kaç aylık bebeği olan bir anneyi şikayet mi edeceksiniz takip edip.Gerçekten bazen kardeşten yakın yorum yapılıyor burda bazen de düşmana edilmeyecek laflar ediliyor.Suçsa günahsa bunun herkes farkındadır.Herkes maddi gücüne göre hareket eder.
Eşi çalışmıyorsa bebeğine bakacak kişi var demek değil midir?

Çalışan kadınlar kadar birbirini imha etme meraklısı yok.Ben yorumumu yaptım sorunuza cevap verecek kişi konuyu açan arkadaş.Kimsenin avukatlığını yapmadan empati kurmaya davet ettim ama o da çok kolay değil

Konuyu takipteyim.

Selamlar, geç cevap veriyorum size mazur görün. Sağlık kurulu raporu sormuştum efenim. İzinlik bir halim söz konusu değil, ancak izin konusu için yorumunuza katılıyorum hak yememek gerek. İyi günler 🌺

İşe başlarken alınan sağlıklı olduğunuzu gösterir heyet raporundan bahsediyorsanız ben Gazi Mustafa Kemal Hastanesi'nden almıştım. yarım günde halletmiştim, fiyatı da uygundu. ama lens kullanıyorsanız giderken lensi takmamanızı öneririm. benim lensimi çıkarttırıp göz numaramı ölçmüştü doktor.

Aynen bunun içindi, Gazi Mustafa Kemal Hastanesi ve Onkoloji hastanesinde şansımı denedim araştırmalarım sonucu ama o tarihlerde askerler ve bekçi alımı olduğu için bekçilerden oluşan bir yoğunluk vardı ki 3-4 günü bilir dediler 🤷🏻‍♀️ buralara uğramak yerine direkt olarak Etimesgut Devlet Hastanesi veya Nafiz Körfez Hastanesine gitseydim aynı gün alabilirdim 🤦🏻‍♀️ ertesi sabah 8-9a kaldı ama benim işimi gördü 😊 ihtiyacı olanlar bu iki hastaneye bakabiliir 🤗

Konuyla ilgili olarak nedeni ve sair hiçbir şey bilmeden bu kadar sert yorumlar yapılacağından habersizdim doğrusu 🤷🏻‍♀️ gecenin bir vakti fark ettim iş asıl kayıt için aranan belgelerde nereye yazsam kime sorsam diye düşünürken ararken, kızlar var onlara yazıyım dedim. Tamam evet belki bir tık daha açık olmalıydı anlatmak istediğim ama biiiir sürü kötü düşünceye maruz kalmak da çok şık değilmiş. Önyargı iyi değil arkadaşlar yayalım 🤚🏻😁

X