kızlar çocuğumun oyuncak telefonunun pili akmıştı yardım edin ne olur

melekdemirci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2022
3
-1
38
aranızda sağlıkçı var mı? çocuğumun oyuncak bir telefonu var.çalışmıyordu baktım pili bitmiş olabilir dedim açtım içini pili bayağı bir akmış.pilin markası da yok muhtemelen ben alırken içinde vardı.çocuğum o telefonu ağzına yüzüne götürüyordu.internette araştırdım akmış pil yüzünden yatalak olan yavrular var.sizin başınıza böyle bişey feldi mi?dr a götürsem bişeyi yok der gönderir ama uzun vadede bişey olur diye korkuyorum

Doktora götürseniz bir şeyi yok deyip yollamaz gerekli tahlilleri yapar tabi ki o nasıl düşünce öyle?
Vakit kaybetmeden götürün biz pil kaybolunca ya yuttuysa diye iki kere kalktık götürdük yiğenimi film çekildi, bakıldı.

Geçmiş olsun doktora götürün ona göre ne yapmanız gerektiğini söyler

Sizi hatırladım geçen hafta hafta konu açmıştınız Konunuz da silindi

Geçmiş olsun doktora götürün ona göre ne yapmanız gerektiğini söyler

Sizi hatırladım geçen hafta hafta konu açmıştınız Konunuz da silindi
konu neden silindi anlamadım yazdıklarım doğruydu. çocukğumda herhangi bir belirti yok şu an için

Mutlaka bir hekime danışın ağır metal birikimi olabilir sizi yönlendirecektir. Ayrıca aklınızda olsun pilli oyuncakları düzenli aralıklaela kontrol edin yattığı odada bulunmasın.

Alo zehir hattı var orayı arayıp çocuğunuzun zehirlenmesi veya bu duruma önlem olarak ne yapabilirsiniz size yardımcı olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…