• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar CND uygulamasını gördünüz mü? Harikaaaa

Vallahi canım, evet çok güzeller gerçekten ama güzel olduğu kadar pahalılarda, bunuda hesap et...

Ebay'de fena değil sanki fiyatlar ama araştırmak lazım, bir de lamba filan lazım değil mi? Bir ara vakit harcayıp iyice bir araştırayım ben, şimdiye dek ilgimi çekmemişti. Sen fotoğraf ekledikten sonra alıp almamak konusunda kararımı veririm sanırım. :)

Ebay'de fena değil sanki fiyatlar ama araştırmak lazım, bir de lamba filan lazım değil mi? Bir ara vakit harcayıp iyice bir araştırayım ben, şimdiye dek ilgimi çekmemişti. Sen fotoğraf ekledikten sonra alıp almamak konusunda kararımı veririm sanırım. :)

O fiyatlara eklenen kargo bedelini unutma, ayrıca base coat, topcoat,36 w UV lamba, cleanser plus ve tırnak pedi alman lazım :1::1::1: Alacaksan zaten ebaydan al, bende ordan aldım...

O fiyatlara eklenen kargo bedelini unutma, ayrıca base coat, topcoat,36 w UV lamba, cleanser plus ve tırnak pedi alman lazım :1::1::1: Alacaksan zaten ebaydan al, bende ordan aldım...

Ben özellikle son 5-6 senedir zaten hemen herşeyi ordan alıyorum kızım ve benim için, daha önceki yıllarda da Ebay müşterilerinden biriydim. :) Parfümler çok iyi oluyor, yarı fiyatından daha az ödüyorum shipping dahil. Birkaç tane de hesaplı gönderim yapan ojecim var ama artık epey süre yurt dışından oje almayacağım... diyorum ama bu konuda bana güven olmaz. :)))
Bu arada, o lamba zararlı değil mi peki?

Ben özellikle son 5-6 senedir zaten hemen herşeyi ordan alıyorum kızım ve benim için, daha önceki yıllarda da Ebay müşterilerinden biriydim. :) Parfümler çok iyi oluyor, yarı fiyatından daha az ödüyorum shipping dahil. Birkaç tane de hesaplı gönderim yapan ojecim var ama artık epey süre yurt dışından oje almayacağım... diyorum ama bu konuda bana güven olmaz. :)))
Bu arada, o lamba zararlı değil mi peki?

En iyisini yapıyorsun bende hemen hemen ihtiyacım olan herşeyi ebay'ın muhtelif sitelerinden alırım bazısını Amerika,İtalya,bazısı Fransa duruma göre yerel sitelere hucum edebiliyorum...Lambanın bir zararı yok elini sadece 1 dakika tutuyorsun içeride, herhangi bir ten rengi koyulaşması veya lekelenme yapmıyor...

En iyisini yapıyorsun bende hemen hemen ihtiyacım olan herşeyi ebay'ın muhtelif sitelerinden alırım bazısını Amerika,İtalya,bazısı Fransa duruma göre yerel sitelere hucum edebiliyorum...Lambanın bir zararı yok elini sadece 1 dakika tutuyorsun içeride, herhangi bir ten rengi koyulaşması veya lekelenme yapmıyor...

Sabırla verdiğin cevaplar ve bilgiler için çok teşekkür ederim. :)

Ben dışarda yaptırdım ve çok sevdim ancak evde yapmak pek aklıma yatmıyordu belki deneyebilirim. Hakikaten de 2 hafta geçiyor hala parlak sağlıklı pürüzsüz görünüyorlar. İnanılacak şey değil doğrusu, gözümle görmesem ben de inanmam. French kullandım ben onun için tırnaklarım uzayınca ğek kötü görünmüyor, koyu renklerde heralde görünür. Bir de tırnaklarım kırılmaz gibi oldu, herkes sağlıksız mı diye düşünüyor ama bana daha güçlenmişler gibi geliyor.

bende bır guzellık alonunda yaptırdım tırnaklarım ınanılmaz uzadı bu sayede ıkı hafta boyunca tırnaklarıma bakmaya doyamadım tırnaklarımın yapısı gucsuz cabuk kırılıyor ve ne kadar uzatırsam uzatım mutlaka bı tanesı kırılıverıyor ve hepsını kesmek zorunda kalıyordum bu ıslemı yaptırdıktan sonra ıkı hafta boyunca tırnaklarım oyle guzel uzadıkı gecen hafta cıkarttım french yaptırmıstım ben ıkı hafta boyunca ne bozulma nbe kırılma oldu ınanılmaz parlak ve purussuz du ama cıkartırken bıras zor oldu cıkartması.belkıde yapan bayanın deneyımsız olmasında kaynaklı tırnaklarımın ustu puturlu oldu soyuldu sonra tekrar yaptırmadım ama gectı sımdı ojeyı cıkartırken bı sıvıyla ıslatıp kazıyorlar hafıfce o kısım bıraz can sıkıcı ona bı cozum bulabılırsem bende almak ıstıyorum bu setı

İstersen 2 saat sonra çıkart, keyif senin :1::1::1: Bak mesela ben çok kısa tutacaksam 3 gün gibi, altına cnd base coat yerine herhangi bir firmanın basecoatını sürüyorum, üzerine cnd ojeyi ve ardından topcoatı sürüyorum, sıkılıncada ojeyi kenarından azıcık kaldırıp çekiyorum zaten kalıp gibi çıkıyor oje ama normal şartta eğer altına kendi basecoatını sürersen ojeyi çıkartırken kendi oje çıkarıcısını kullanman gerekiyor...2 senedir kullanıyorum, 2.şişeleri yeni aldım o derece uzun dayanıyor...

arkadasım,cnd base coat yerıne baska fırmanın base coat ını kullanınca parlaklık dayanıklılık aynı sekılde oluyo mu ? kendı oje cıkarıcısı benım tırnaklarımda hoslanmadıgım bı goruntu bıraktı bı kac gunlugune o yusden pek kullanmak ıstemıyorum sende de aynı sekılde ojeyı cıkartırken tırnak yuzeyınde kotu goruntu kalıomu? tesekkur ederım

bı de tum set ne kadara maloldu sana? ıkı haftada bır 100 mılyon vermekten daha hesaplı olur setı almak dıe dusunuyorum

Back