• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar CND uygulamasını gördünüz mü? Harikaaaa

lapis

tarçın
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2009
745
3
96
39
Bursa
Deryalı Günler de izledim.Acaba Bursa'da uygulama yapan yer bilen var mı? Hem tırnalkarı besliyor hem de 2 hafta kalıcı.Sizce de harika değil mi?
:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

CND Shellac Ojesi size 2 hafta boyunca aradığınız parlaklığı koruma sözüverdi ve test ederek bunu başardı.

Deneme aşamasında dünyada Oprah Winfrey, Beyonce, Madonna, Victoria Beckham; Türkiye’de ise Ajda Pekkan, Seda Sayan gibi ünlülerin vazgeçilmez tırnak bakım ürünü haline gelen Shellac, kusursuz görünümü ve tırnakları güçlendiren yapısıyla kadınların tırnak bakımındaki en güçlü silahı olacak

Tavsiye ederim Lapis, ben set olarak aldım çok da memnunum, gerçi şu sıra rengarenk ojelere taktığımdan cnd shellac'lara sıra gelir mi bilmiyorum ama...

shellac icin uv isigi altinda curing gerekiyor, normal oje gibi kurumuyor arkadaslar... alsaniz bile shellac uygulamasi yapan bir yere yaptirmaniz lazim...

shellac icin uv isigi altinda curing gerekiyor, normal oje gibi kurumuyor arkadaslar... alsaniz bile shellac uygulamasi yapan bir yere yaptirmaniz lazim...

36 w uv lambası 60-110$ arasında değişen fiyatlara sahip, ben set olarak aldım uygulamayı kendim yapıyorum, 1 dakika içinde tamamen kuruyorlar...

ha lambayi alirsan olur tabi ben normal oje gibi surulmemesi gerektigini kastettim =)

ha lambayi alirsan olur tabi ben normal oje gibi surulmemesi gerektigini kastettim =)

Normal bir oje sanıp alanlar için tam bir hayal kırıklığı yaratacağını söyleyebilirim:1::1::1:

iki haftada tırnak dibi uzar çok itici olur :26: :25:

Tırnakları benim gibi hızlı uzayanlar için 2 hafta gerçekten çok uzun bir süre ben en fazla 8-10 gün tutabiliyorum, 10 günde sorun olmuyor...Gerçi sürmeyeli uzun zaman oldu diğerlerinden sıra gelmiyor:1::1::1: Bu arada bu ojelerin tek farkı daha uzun süre kalıcı olması değil, diğer ojelerin yapamadığı bir pürüssüzlük ve göz alıcı parlaklık sağlıyor, pırıl pırıl parlayan kırmızı bir oje kışkırtıcı , incecik sürülmüş muhteşem bir french ise insanı çok fresh hissettiriyor...

bu arada ben iki hafta ayni ojeyle delirecek gibi olurum =D

Aynen, olanaksız bir şey benim de aynı ojeyle 2 hafta durmam, 2 değil 1 hafta bile duramam. :) Hiç bana göre değil bu uygulama. Benim her gün ya da 2 günde bir tırnaklarımdaki ojeyi değiştirmem lazım, yoksa batar o oje bana. :)))

Normal bir oje sanıp alanlar için tam bir hayal kırıklığı yaratacağını söyleyebilirim:1::1::1:

Tırnakları benim gibi hızlı uzayanlar için 2 hafta gerçekten çok uzun bir süre ben en fazla 8-10 gün tutabiliyorum, 10 günde sorun olmuyor...Gerçi sürmeyeli uzun zaman oldu diğerlerinden sıra gelmiyor:1::1::1: Bu arada bu ojelerin tek farkı daha uzun süre kalıcı olması değil, diğer ojelerin yapamadığı bir pürüssüzlük ve göz alıcı parlaklık sağlıyor, pırıl pırıl parlayan kırmızı bir oje kışkırtıcı , incecik sürülmüş muhteşem bir french ise insanı çok fresh hissettiriyor...

"Pırıl pırıl kışkırtıcı kırmızı" sözü benim için oldukça kışkırtıcı, kırmızılar vişneler bordolar en sevdiğim renkler. :) Peki fotoğraf var mı, yaptıktan sonra çektin mi hiç? Çektiysen ekler misin? Dediğim gibi ben duramam 2 hafta aynı ojeyle ama yine de görmek isterim fotoğraflarını.

"Pırıl pırıl kışkırtıcı kırmızı" sözü benim için oldukça kışkırtıcı, kırmızılar vişneler bordolar en sevdiğim renkler. :) Peki fotoğraf var mı, yaptıktan sonra çektin mi hiç? Çektiysen ekler misin? Dediğim gibi ben duramam 2 hafta aynı ojeyle ama yine de görmek isterim fotoğraflarını.

Çekmek aklıma gelmemişti ama sürer sürmez hem french hem kırmızıyı eklerim tatlım...Arada ciddi fark var...

Hmm, görüntü bambaşka demek ki... Çok merak ettim. Peki sıkılıp çıkarmak istediğimizde 2 hafta dolmadan çıkarabiliriz değil mi? :)

İstersen 2 saat sonra çıkart, keyif senin :1::1::1: Bak mesela ben çok kısa tutacaksam 3 gün gibi, altına cnd base coat yerine herhangi bir firmanın basecoatını sürüyorum, üzerine cnd ojeyi ve ardından topcoatı sürüyorum, sıkılıncada ojeyi kenarından azıcık kaldırıp çekiyorum zaten kalıp gibi çıkıyor oje ama normal şartta eğer altına kendi basecoatını sürersen ojeyi çıkartırken kendi oje çıkarıcısını kullanman gerekiyor...2 senedir kullanıyorum, 2.şişeleri yeni aldım o derece uzun dayanıyor...

İstersen 2 saat sonra çıkart, keyif senin :1::1::1: Bak mesela ben çok kısa tutacaksam 3 gün gibi, altına cnd base coat yerine herhangi bir firmanın basecoatını sürüyorum, üzerine cnd ojeyi ve ardından topcoatı sürüyorum, sıkılıncada ojeyi kenarından azıcık kaldırıp çekiyorum zaten kalıp gibi çıkıyor oje ama normal şartta eğer altına kendi basecoatını sürersen ojeyi çıkartırken kendi oje çıkarıcısını kullanman gerekiyor...2 senedir kullanıyorum, 2.şişeleri yeni aldım o derece uzun dayanıyor...

Hmmm... Tam da alacağım ojeler artık bitti diyordum şimdi de bu çıkacak galiba başıma. :))))

Back