Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben göremedim canım bazen erken olunca Çıkmıyor bende 5 gün önce çizgi yoktu regle 3 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştimÇizgi yapar yapmaz çıktı normalde daha pembe görünüyor ama ışığı ayarlayamadım çekerken çizgi var mı yoksa ben mi şaşı oldum artık
Bu test nasıl sizce
İçinde silik çıkarsa testi 48 saat sonra yenileyin yazıyor reglime 5 gün var
Test bana bozuk gibi geldiÇizgi yapar yapmaz çıktı normalde daha pembe görünüyor ama ışığı ayarlayamadım çekerken çizgi var mı yoksa ben mi şaşı oldum artık
Bu test nasıl sizce
İçinde silik çıkarsa testi 48 saat sonra yenileyin yazıyor reglime 5 gün var
Yrniden çektim bakabilir misinizBen göremedim canım bazen erken olunca Çıkmıyor bende 5 gün önce çizgi yoktu regle 3 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim
Neden? Yeniden çektim bakabilir misiniz ilk dakikada çıktı kuruma çizgisi ne zaman çıkıyor? Bu test prefictordan daha hassasmıs kkda bakındım hic yalancı cıkarmamısTest bana bozuk gibi geldi
İlk resimde çok kenardaydi çizgi ondan dedim ama negatif maalesef ben çizgi göremedim.En iyisi regl geciksin öyle yapin daha erken zaten gün geçtikce koyulaşacak varsa.Neden? Yeniden çektim bakabilir misiniz ilk dakikada çıktı kuruma çizgisi ne zaman çıkıyor? Bu test prefictordan daha hassasmıs kkda bakındım hic yalancı cıkarmamıs
Sanki bu açıdan bi hayalet çizgi var gibi yakınlaştırınca sen bir kaç gün sonra ilk idrarla yine dene bakalım koyulasicak mi cizgiKızlar şöyle çekebildim
Hayalet bi çizgi görünüyor gibi. İlk attığınızda hiç görünmüyorduKızlar şöyle çekebildim
Evet en iyisi takip etmek teşekkür ederimİlk resimde çok kenardaydi çizgi ondan dedim ama negatif maalesef ben çizgi göremedim.En iyisi regl geciksin öyle yapin daha erken zaten gün geçtikce koyulaşacak varsa.
Esimle birlikte yaptık en fazla 3 dk sürmüştür çıkması. Yani testi bekletmedik direk pembe çıktı o yüzden emin olamadım doğru mudur diyeSanki bu açıdan bi hayalet çizgi var gibi yakınlaştırınca sen bir kaç gün sonra ilk idrarla yine dene bakalım koyulasicak mi cizgi
Evin lambası çok kısık flashla da ayarlamadım kamerayı bir türlü. Ama çizgi max 3 dk içinde pembe olarak çıktı nette 5–10 arası hcg algılayabiliyormuş öyle yazıyor sizce doğrı mudurHayalet bi çizgi görünüyor gibi. İlk attığınızda hiç görünmüyordu
Ben kuruma çizgisine çok maruz kalmış birisi olarak 5-10 dk yı ciddiye almayın. İlk 5 dk silik gördüyseniz vardır.Evin lambası çok kısık flashla da ayarlamadım kamerayı bir türlü. Ama çizgi max 3 dk içinde pembe olarak çıktı nette 5–10 arası hcg algılayabiliyormuş öyle yazıyor sizce doğrı mudur
Ben gördüm hatta bak böyle daha netKızlar şöyle çekebildim
Beni de hemen çıkması umutlandırdı ama herkese yalandı pozitif çıkardığı için bu testler güvenemedim deBen kuruma çizgisine çok maruz kalmış birisi olarak 5-10 dk yı ciddiye almayın. İlk 5 dk silik gördüyseniz vardır.
Çıplak gözle max 3 dk pembe şeklinde belirdi. Ama işte herkese yalancı pozitif kuruma çizgisi çıkınca emin olamadım. Forumu da baya didikledim bu teste güvenilir yazmıslar hatta predictorde çıkmayıp bunda çıkanlar olmuş. Yarın tekrar yapıp konuyu güncellerimBen gördüm hatta bak böyle daha net
İnşallah meleğin seninledir sonucu bizimle de paylaşBeni de hemen çıkması umutlandırdı ama herkese yalandı pozitif çıkardığı için bu testler güvenemedim de