• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çizgi görüyor musunuz? Fortest güvenilir bir test midir?

sedefinci

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2023
313
221
23
34
Çizgi yapar yapmaz çıktı normalde daha pembe görünüyor ama ışığı ayarlayamadım çekerken çizgi var mı yoksa ben mi şaşı oldum artık
Bu test nasıl sizce
İçinde silik çıkarsa testi 48 saat sonra yenileyin yazıyor reglime 5 gün var

Eklentiler

• IMG_0587.jpeg
    IMG_0587.jpeg
    224,9 KB · Görüntüleme: 128
Çizgi yapar yapmaz çıktı normalde daha pembe görünüyor ama ışığı ayarlayamadım çekerken çizgi var mı yoksa ben mi şaşı oldum artık
Bu test nasıl sizce
Ben göremedim canım bazen erken olunca Çıkmıyor bende 5 gün önce çizgi yoktu regle 3 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim

Bu test nasıl sizce
Test bana bozuk gibi geldi🤔

Neden? Yeniden çektim bakabilir misiniz ilk dakikada çıktı kuruma çizgisi ne zaman çıkıyor? Bu test prefictordan daha hassasmıs kkda bakındım hic yalancı cıkarmamıs
İlk resimde çok kenardaydi çizgi ondan dedim ama negatif maalesef ben çizgi göremedim.En iyisi regl geciksin öyle yapin daha erken zaten gün geçtikce koyulaşacak varsa.

Sanki bu açıdan bi hayalet çizgi var gibi yakınlaştırınca sen bir kaç gün sonra ilk idrarla yine dene bakalım koyulasicak mi cizgi
Esimle birlikte yaptık en fazla 3 dk sürmüştür çıkması. Yani testi bekletmedik direk pembe çıktı o yüzden emin olamadım doğru mudur diye

Hayalet bi çizgi görünüyor gibi. İlk attığınızda hiç görünmüyordu
Evin lambası çok kısık flashla da ayarlamadım kamerayı bir türlü. Ama çizgi max 3 dk içinde pembe olarak çıktı nette 5–10 arası hcg algılayabiliyormuş öyle yazıyor sizce doğrı mudur 😔

Evin lambası çok kısık flashla da ayarlamadım kamerayı bir türlü. Ama çizgi max 3 dk içinde pembe olarak çıktı nette 5–10 arası hcg algılayabiliyormuş öyle yazıyor sizce doğrı mudur 😔
Ben kuruma çizgisine çok maruz kalmış birisi olarak 5-10 dk yı ciddiye almayın. İlk 5 dk silik gördüyseniz vardır.

Back