• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar cinsiyette yanilma yasayan?

Ucmevsim

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
221
497
23
31
Merhaba kizlar ben 13+6 gunluk hamileyim dun doktora gittik. Doktor cinsiyetini haftaya soyleyeyim dedi biz hic israrda bulunmadik sonra biraz daha bakti ama bu buyuk ihtimal kiz gibi gorunuyor bacagini tam acmiyor ama kiz bu haftaya yine gel kesinlestirelm dedi. Normalde doktorumuzda tecrubeli ve isinde cok iyi bir doktordur. Daha once arkadasimda gitmisti onada cinsiyetini haftaya soyleyeyim demis diger hafta soylemis bize de oyle dedi ama kendisi biraz daha incelemek istedi sonra oyle dedi. Sizce degisirmi erkek olma ihtimali yuksek degildir bu durumda degil mi. Dunden beri cok heyecanliyim cok mutluyum insallah degismez degil mii? Kiz denilip erkege donusen varmi sonraki haftalarda.

doktorların yanılma payı düşüktür
bacaklarını açmadıysa kız oldugunu tahmin ettiği emareler vardır
düşünsene hayatı boyunca ultrasonda kaç tane kız bebek görmüş

18.haftama kadar erkek dedi ayrıntılıda kesin kız 3 aylık meleğim var şimdi kızım canım

Hem devlette hem de özel hastanede çok gelişmiş ultrasyondu üstelik erkek demişti doktorlar ama ayrıntılıda kesin kız dedi sonrası hep kız dedi doktor iyikide kızz

Benim doktorum 13. haftamda büyük ihtimal kız dedi, 15. haftamda başka bir doktor %99 kız dedi. Değişirse söylerim Ama genelde erkekten kıza dönenleri çok duydum, kızdan erkeğe dönüşme daha nadir oluyor sanırım.

Eşimin yengesine Doğuma kadar kız demişler. Zaten 3 oğlu var kızım olacak diye ne seviniyordu. Pespembe oda yapmış Doğumda oğlun oldu demişler. Kızımı kaçırdılar diye üzülmüş hastanede .
Doğuma kadar kız deyip Doğumda oğlan doğuran birde arkadaşım var hiç inanmaz artık cinsiyet tahminlerine .

14 ve 16. Haftada erkek denildi. Kesin dememisti ama oyle tahmin ettim dedi. 18 haftada devlette kiz dediler. Hic inandirici gelmedi çünkü alel ecele bakti. 19.haftamda tekrar ozele baska bir hastane de kesin kiz hazirlik yapabilirsiniz dedi. Ne udugu belirsiz ayrintiliyi bekliyorum artık;)

14 ve 16. Haftada erkek denildi. Kesin dememisti ama oyle tahmin ettim dedi. 18 haftada devlette kiz dediler. Hic inandirici gelmedi çünkü alel ecele bakti. 19.haftamda tekrar ozele baska bir hastane de kesin kiz hazirlik yapabilirsiniz dedi. Ne udugu belirsiz ayrintiliyi bekliyorum artık:KK66:
Kız mı oldu bebeginiz

Back