• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar cınsıyette yanılma olurmu ?

melekenan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
8
0
36
Ankara
merhaba kızlar 17 haftalık hamıleyım geçen hafta doktara gıttım cınsıyetı kıza benzıyo dedı kız gıbı duruyo dedı sızce yanılmıs olabılırmı bır kızım varbıde oglum olsun ısterdım ama elı ayagı düzgün olsun yeter sızdede böyle şeyler oldumu merak ettım herkese hayırlı saglıklı dogumlar dılıyorum:emir_bebek::16:

Kıza benziyor demiş kız dememiş ki hoş eltimle de kıza benziyor denildi kız da çıktı:) ama gene bu sitede okudum bayağı var öyle yanılma kıza erkek erkeğe kız diyenler hatta doğumda cinsiyeti farklı olduğunu öğrenen bile vardı aratın isterseniz bi

benim akrabalarda birine erkek dediler son güne kadar kız oldu birine kız dediler erkek oldu birde ablamda gitmiştik hep erkek erkek dediler kabul etmiştik 5 buçuk aylıkken doktoru değişti kız dedi inanamadık vee kız oldu oluyo yanılmalar hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inşallah :))

Benim de yengem hamileyken ilk başta erkek demişlerdi, ilerleyen aylarda kız olduğunu anladılar, yanılma payı olabiliyor:):)

Son düzenleme:
yanılma payı var benim arkadaşım 9ay aynı doktara gitti 9 ay kız kız dediler ama erkek oldu:) herbişeyini pembe almıştı bebeğimiz bi süre pembiş pembiş takıldı:)

Benimde 13 haftalikken bakildigi da kiz gibi gorunuyor dedi fakat 3 hafta sonra cikinti goruldugu anlasildi 20.haftada baska 2 doktor daha bakti erkek dediler bende 1 kere daha baktirip artik aldigim pembisleri degistirecem.

Back