- 24 Ekim 2024
- 51
- 11
- 3
- 26
- Konu Sahibi esra759esra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalık hamilesiniz?Kızlar merhaba acaba cinsiyet tahmini yapabilir misiniz bilenler varsa
9+2 canım erken olduğunu biliyorum ama kese şekline göre felan yorumluyorlar ya o yüzden sordumKaç haftalık hamilesiniz?
İkili tarama testi yaptıracak mısınız? 11 hafta ve 14 hafta arasında yapılıyor? Free beta hcg 50'nin altı çıkarsa kız bebek, 50'nin üstü çıkarsa erkek bebek oluyormuş? En erken tahmin de öyle olur galiba9+2 canım erken olduğunu biliyorum ama kese şekline göre felan yorumluyorlar ya o yüzden sordum
İkili tarama yaptırmayı düşünmüyorum canım bi de kalp atış hızı diyorlar sanım bu fotoğraflarda yazıyor mu kalp atış hızı anlayamadım ben tam ona göre de biliniyormuş sanırımİkili tarama testi yaptıracak mısınız? 11 hafta ve 14 hafta arasında yapılıyor? Free beta hcg 50'nin altı çıkarsa kız bebek, 50'nin üstü çıkarsa erkek bebek oluyormuş? En erken tahmin de öyle olur galiba![]()
Kalp atışı bende duymuştum ama doğru mu bilemiyorum. 140 altı erkek üstü kız. Yanılmıyorsam sizinkisi 155. Bilimselliği yok tabi ki ama insan merak ediyorİkili tarama yaptırmayı düşünmüyorum canım bi de kalp atış hızı diyorlar sanım bu fotoğraflarda yazıyor mu kalp atış hızı anlayamadım ben tam ona göre de biliniyormuş sanırım
Aynen öyle insan merak ediyor rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahKalp atışı bende duymuştum ama doğru mu bilemiyorum. 140 altı erkek üstü kız. Yanılmıyorsam sizinkisi 155. Bilimselliği yok tabi ki ama insan merak ediyor![]()
Rica ederim sağlıkla gelsin inşallahAynen öyle insan merak ediyor rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahteşekkür ederim cevap verdiğiniz için
![]()
120 canımL lebideryaya benimde kalp atış hızı yaziyirmu acaba anliyorsan bakabilirmisin lutfen
Tesekur ederim cnm kesenin konumuna göre kız kalp atimina göre erkek cin takvimine göre erkek valla artık ogrenelimde rahatlayalim120 canım
Ay valla işte bilimselliği yok ki bilemiyorum tutan da var tutmayan daTesekur ederim cnm kesenin konumuna göre kız kalp atimina göre erkek cin takvimine göre kız valla artık ogrenelimde rahatlayalim![]()
Bir de kese yuvarlaksa kız fasülye gibiyse erkek diyolar sizin ona göre de kız olması gerekiyorTesekur ederim cnm kesenin konumuna göre kız kalp atimina göre erkek cin takvimine göre kız valla artık ogrenelimde rahatlayalim![]()
Allah razı olsun cnm aynen Allah'ım herkesin gönlüne göre versin dediğin gibi bizde bu şekilde zaman dolduruyoruz işteAy valla işte bilimselliği yok ki bilemiyorum tutan da var tutmayan daama insan gerçekten merak ediyor sağlıkla gelsin gönlünüzden geçen olsun inşallah
![]()
Ha bide o var aynenBir de kese yuvarlaksa kız fasülye gibiyse erkek diyolar sizin ona göre de kız olması gerekiyor![]()
Ay amin inşallah bakalım bende 8 gün sonra test vericem hamilelerin duası kabul olurmuş bir dua ederseniz çok sevinirim. İnşallah vardır bende de bebiş, benimkini de tahmin etmeye çalışırızAllah razı olsun cnm aynen Allah'ım herkesin gönlüne göre versin dediğin gibi bizde bu şekilde zaman dolduruyoruz işte![]()
Amin amin cnm insaAllah Rabim en kısa zamanda müjdeli haberi aldirsin sanaAy amin inşallah bakalım bende 8 gün sonra test vericem hamilelerin duası kabul olurmuş bir dua ederseniz çok sevinirim. İnşallah vardır bende de bebiş, benimkini de tahmin etmeye çalışırız![]()
Amin inşallahAmin amin cnm insaAllah Rabim en kısa zamanda müjdeli haberi aldirsin sana
Rica ederim cnm benim Allah'ım gonlune göre versinAmin inşallahçok teşekkür ederim
![]()