Kizlar cinsiyet le ilgili bakın ya

Benbirlaydii

Cehalet ne güzel sey, herseyi biliyorsun.
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
8.631
6.441
248
Kizlar geçen hafta doktora gittim karın agrilarim sebebiyle. Doktora cinsiyeti de sordum. 15+2 de. Önce erkek gibi dedi sonra da tam net göremiyorum kordon geçmiş önüne dedi. Kız olma ihtimali var mı dedim olabilir de dedi. 2 hafta sonra kontrole geldiğinde kesinlestiririz dedi. Aranızda böyle bi durum yaşayan var mı? Sonuclarinz neler oldu kizlar ? Cevaplarinizi bekliyorum :))

Ben ikiz bekliyorum. Bir tanesi 14. Hftada gosterdi erkekti. Digeri ise hic gostermedi. Abartisiz her hafta iki kere doktorumla baktik durttuk kiz diye cok umitlendim ama hayirlisi erkekmis tam 18. haftada ancak gosterdi. Hic belli olmuyor canim. Sen dua et de simdiden soyledikleriyle dogdugunda gördüğün ayni olsun. Hamilelik boyunca erkek dedikleri Birden bire kiz ya da tam tersi olabiliyor. Allah hayirlisini versin.

Dedigin dogru ben dogana kdr dr erkek demis hemsireler kiz bebek demis dogum baslarken :)

13. Haftada bile belli oluyo erkekse. Dr goremediyse kizdir muhtemelen. Kizlar gec gosterirmis :)
Gördü gibi oldu cnm bende tam anlamadım. Erkek dedi ilk başta sonra da dedi kordon onune geçmiş kesin bişey diyemiyorum dedi kafamı da o karıştırdı zaten 2 hafta sonra netlestiriririz dedi.

Dediğine çok katılıyorum cnm insan doğmadan hiçbir şekilde emin olamıyor. Benim 2.ci gebeligim bu. Oğlumda 11.ci haftada kesin bi şekilde cinsiyeti söylemişti doktor. Bunda da gönül ister kız olsun ama sağlıklısi öncelik tabi ama doktor önce erkek dedi sonra ben kız olabilir mi dedim o da olabilir de dedi. Sonra kordon geçmiş önüne dedi çok farklı konuştu yani.

Valla canım doktoruna güveneceksin doktorun iyi olacak.ve bebegin kendisini gösterecek.12 haftalikken doktorum kız dedi.ve öyle de oldu devletteki doktorda kız dedi 16 haftalikken.

Valla canım doktoruna güveneceksin doktorun iyi olacak.ve bebegin kendisini gösterecek.12 haftalikken doktorum kız dedi.ve öyle de oldu devletteki doktorda kız dedi 16 haftalikken.
Evet doktor önemli dediğin gibi. Bana da devlet Hastanesindeki doktor erkek gibi dedi. Bakalım hayırlısı artık :)

Vallahi kizlar doktor da onemli tabi ama gostermeyen gostermiyor. Gerci tek bebekte bol bol anne karninda yer oldugundan daha cok hareket ediyor olabilirler tabi. Ama ikizde tikis pikis olunca yerleri, bir tanesi hic donmedi bir ara korktum bile bir sorun mu var acaba diye. Dusunsenize gidiyoruz 3-4 gunde bir ultrasona. Bakiyoruz hep ayni pozisyonda. Sanki hic kipirdamiyor gibi. Aklim cikacakti neredeyse. Arada bi ellerini oynatmasa ben aklimi oynatacaktim. Son gittigimizde cok sukur oynadi da rahatladim. Bacaklari kapatip yan dondu mu doktor ne yapsin delirtti bizi gorecegiz diye inat ettik

Senin bebis de bayaa inatciymis cnm ya. Iki olunca bide dediğin gibi galiba yerleri daralıyor :)) Rabbim size bagislasin cnm onları. Benimki ne erkek gibi dedi sonra kordon var tam net göstermiyor dedi benim kafamı karıştırdı açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…