kızlar,cinsel isteğin aşırı artması hamilelik belirtisi olabilir mi?

Aybala42

''me veddeake rabbuke ve ma kale...''
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
1.332
206
Diğer belirtilere çok takılmıyorum ama bende son bir kaç gündür bu var.eşimi mıncıklıyorum adam bunalıyor adeta.

evet bende süpheleniyorum bu ay sadece 2 gün adet oldum acaba yerleşme kanamasımı diye şüpheleniyorum birde baş ağrısı ve cinsel istek oluyor hayırdır inşallah

kızlar gerçekten çok ilginç ama herşeyi hamileliğe bağlar olduk. yok gazım var yok başım ağrıyor yok acıktım yok efendim karbonatı kabartım sivilcem çıktı canımızı dinler olduk kendim içinde konuşuyorum gerçekten akışına bırakmak lazım bende sizler gibiyim. idrarımın rengini bile inceler oldum. afedersiniz gaz çıkarsak aha hamilelik belirtisi diyoruz. ve gerçekten psikolojimizi bozuyoruz. -tatlicadiarzu-

arkadaslar malesef amılelık belırtısı oldugunu dusunmuyorum cunku benım bıldıgım
hamılelıgın ılk aylarında cınsel ıstek azalırmıs bu da vucut kendını hamılelıge hazırlarmıs

evet gülümsecim bende sana katılıyorum gerçekten artık her halimizi gebelik belirtisi mi diye düşünmeye başladık..olacağı varsada bizim bu takıntımız yüzünden olmuyor bendede her ay var bu merasim bazen kızıyorum kendime ama insanın elinde değil...ahh...senağlama

gülümse çok doğru sölemiş valla sonuçta böyle yaparak psikolojımizi bozuyoruz olacağı varsada olmuyo herşeyi zamana bırakmak lazımm hepimiz isityoruz ama buna allah karar veriyor hadi hayırlısı ne diyiim.

arkadaslar malesef amılelık belırtısı oldugunu dusunmuyorum cunku benım bıldıgım
hamılelıgın ılk aylarında cınsel ıstek azalırmıs bu da vucut kendını hamılelıge hazırlarmıs

evet bende karameleğe katılıyorum,senin canın istiyor ondan:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ilk başlarda hep uyuyorsun zaten eşini görmüyorsun bile,hatta o iş aklına bile gelmiyor vallasengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

kaydirigubbakcemile3 ya sen çok şirinsin valla... aynen sana katılıyorum...bende stres yapmaktan bi türlü hamile kalamıyorum ama artık akışına bıraktım ve senin bu tür sözlerin içimi daha da rahatlattı...gülmeyen yüzümü güldürdün allahda seni güldürsün canımcım :))sırnaşık şey

ya süpersin gerçekten süper!! Bu kadarmı güzel anlatılır halimiz!! kaydirigubbakcemile3
Aynen katılıyorum sana.. Akşam yatmadan yemeği fazla kaçır sonra sabah miden bulansın aman Allahım yoksa ben hamilemiyim.. Kendi kendine uyuşuklan hiçbi iş yapma evde sonrada ben çok halsizim uykum geliyo uyuşuklanıyorum acaba hamilemiyim...vs vs..

ben böylebişey duymustum. seni umutlandırmak istemem canım ama benim eşim yengeside aynı seyi söyledi sonra 4 haftalık hamile cıktı hatun.... anam bizim içimiz gecmis. :)

başka söze gerek yok katılıyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…