alliswell Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2012 490 16 48 20 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi alliswell #1 arkadaşlar benim cildimde bi sorun var..hiç doktorada gitmedim ama elime koluma bakınca böyle kırmızı kırmızı damarlarım gözüküyor ne yüzük ne bileklik hiç bi şey hoş durmuyor.. hatta bi kız elimi böyle görünce beni hasta sanmıştı düşünün artık fondoten işe yarar mı sizce teşekkürler...:44:
arkadaşlar benim cildimde bi sorun var..hiç doktorada gitmedim ama elime koluma bakınca böyle kırmızı kırmızı damarlarım gözüküyor ne yüzük ne bileklik hiç bi şey hoş durmuyor.. hatta bi kız elimi böyle görünce beni hasta sanmıştı düşünün artık fondoten işe yarar mı sizce teşekkürler...:44:
tugcetugce Guru Kayıtlı Üye 24 Mart 2007 288 199 323 Ankara 28 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi alliswell #2 nasıl acaba fotograf koyabilir misin? Aşırı bir sey mi Yoksa sen abartıyor olabilir misin gozunde?
R Ririecem Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2012 142 0 26 İstanbul 2 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi alliswell #3 Muhtemelen Kilcal damarlarin yukaridadir bunun icin birsey yapamazsin yapisal