Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yıllarca garnıerin color shıne sıcak çikolatasını kullandım çok tatlı bir renk tavsiye ederim cnm bak o zamanlardaki saçımın rengi Eki Görüntüle 239746 :87:
cnm zemin rengim kestane tonlarındaydı bu hali birkaç boyamadan sonra renk iyice oturdu fiyatı çok uygun 6 7 civarında pembe kutu garnıer color shıne sıcak çikolata 5.35 ondan öncede çikolata kahveye boyuyordum alışveriş merkezlerinde var cnm
bende yıllarca garnıerin color shıne sıcak çikolatasını kullandım çok tatlı bir renk tavsiye ederim cnm bak o zamanlardaki saçımın rengi Eki Görüntüle 239746 :87:
Canım kesinlikle garnier ben kozmetikçiyim arzumun rengi olarak geçer üstünde onun resmi var ve bu renk deyince akla ilk bu marka gelir :) çok satıyor ve garnier en çok bu renkte başarılı
Ama o renk kizil kahve cikiyor, kizilligi yogun oluyor yani. Yillar önce dogal saclarima kullanmistim oradan biliyorum. Yine de tavsiye ederim güzel renk..
evet canım o konuda haklısın benim arkadaşım yıllarca onu kullandı çok hoş bir renkti ben beğeniyordum aktıkça daha kızılımsı oluyor haklısın onda
evet canım o konuda haklısın benim arkadaşım yıllarca onu kullandı çok hoş bir renkti ben beğeniyordum aktıkça daha kızılımsı oluyor haklısın onda