• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar,çikolata kahve'de hangi markanın ürününüı önerirsiniz?

jade88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
203
3
118
Diğer
koleston çikolata kahve cok koyu oluo,,siyahaa yakın bi renk oldu..güzel, yumuşak bi çikolata kahve için hangisini kullanmalı??:23:

bende yıllarca garnıerin color shıne sıcak çikolatasını kullandım çok tatlı bir renk tavsiye ederim cnm bak o zamanlardaki saçımın rengi $çikolata kahve.jpg :87:

bende yıllarca garnıerin color shıne sıcak çikolatasını kullandım çok tatlı bir renk tavsiye ederim cnm bak o zamanlardaki saçımın rengi Eki Görüntüle 239746 :87:

ay cnm bi şey sorcam bayıldım rengine ? onu nerden bulabılırm ben çanakkaledeyım burda hiç görmedm nereden bulabilirm ? bir de fiyatı nedir. bir de o renge boyamadan önceki zemin rengin neydi ?

cnm zemin rengim kestane tonlarındaydı bu hali birkaç boyamadan sonra renk iyice oturdu fiyatı çok uygun 6 7 civarında pembe kutu garnıer color shıne sıcak çikolata 5.35 ondan öncede çikolata kahveye boyuyordum alışveriş merkezlerinde var cnm :7:

cnm zemin rengim kestane tonlarındaydı bu hali birkaç boyamadan sonra renk iyice oturdu fiyatı çok uygun 6 7 civarında pembe kutu garnıer color shıne sıcak çikolata 5.35 ondan öncede çikolata kahveye boyuyordum alışveriş merkezlerinde var cnm :7:

çanakkalede pek buyuk alışveriş merkezi yok carfour express var ordada hiç görmedm :44: nese artık kipaya fln bakarım cnm tşk ederim. çikolata kahveyımı önerrssn yoksa sıcak çikolatayımı ? benim şu an ki saç rengimi gösterymde sen karar ver :26: $sarengi.jpg $PIC_2996.jpg $PIC_2980.jpg

canım sa.ım şu an orta altın sarısı daha yenı boyattım. aslnda istediğim renk şu yuzu karalı kızın gibiydi ? çikolata kahve öle olur mu bende ?

carfourda bulursun cnm ikiside güzel ama bence sıcak çikolata daha güzel istediğin renk fındık kabuğu bal köpüğü karışımı gibi geldi bana sıcak çikolata daha koyu olur cnm istersen ona boyama fındık kabuğu al içine biraz bal köpüğü karıştır istediğin renk olur gibi geldi bana ama sıcak çikolata koyu olur şimdiden söylim cnm aslında senin saç rengin çok hoş bence koyultma fazla :7:

ama canım senin saçında sıcak çikolata bnm istediğim renkten daha açık duruyor sanki ? bir de benim zemin rengim senin zemin renginden daha açık o yuzden dahada açık olur die düşünüorum bende. tşk ederim bu arada saç rengimi beğendiğin için :69: daha boyatalı 1 ay bile olmadı ama koyu renklerin bana daha çok yakştığını düşünüyorum açık renkten hevesimi aldım ve senin saç rengni çok begendm. fındık kabuguyla bal köpüğü açık olur gibi geldi bana sanki :44: birde çikolata kahve olan saçının fotosu varsa eklermisn yada her hangi bir kahve tonu :))

tamam o zaman sıcak çikolataya boya çok yakışıcandan eminim zaten yıkandıkça güzelleşen bir renk cnm boyarsan resim ekle :7:

bu hali birkaç kez boyanmış hali cnm neden olmasın benimkinden daha güzel olur inş :49:

voila sıcak çikolata kullanmıştm bn de baya memnun kalmıştm diyebilirim.Loreal castinginde çikolatasını denemiştim ama çok beğenmedm voila daha iyiydi tam kutudaki renk olmuştu .

Canım kesinlikle garnier ben kozmetikçiyim arzumun rengi olarak geçer üstünde onun resmi var ve bu renk deyince akla ilk bu marka gelir :) çok satıyor ve garnier en çok bu :34:renkte başarılı

scak çikolata rengini bende begendim,evde saçmı boyamak istiyorum ama iyi bisonuç alamamktan korkuyorum ama fikir verirseniz sevinirim.ben bugday tenliyim ve saçım siyah artık sıkıldım siyahtan hep kızıl tonları kullandım şimdi farklı açık tonlarda istiyorum ama karar veripte boyayamıyorum,fikir verirseniz sevinirim

Canım kesinlikle garnier ben kozmetikçiyim arzumun rengi olarak geçer üstünde onun resmi var ve bu renk deyince akla ilk bu marka gelir :) çok satıyor ve garnier en çok bu :34:renkte başarılı

Ama o renk kizil kahve cikiyor, kizilligi yogun oluyor yani. Yillar önce dogal saclarima kullanmistim oradan biliyorum. Yine de tavsiye ederim güzel renk..

Ama o renk kizil kahve cikiyor, kizilligi yogun oluyor yani. Yillar önce dogal saclarima kullanmistim oradan biliyorum. Yine de tavsiye ederim güzel renk..

evet canım o konuda haklısın benim arkadaşım yıllarca onu kullandı çok hoş bir renkti ben beğeniyordum aktıkça daha kızılımsı oluyor haklısın onda

Back