- Konu Sahibi CakilTasi_
-
Bence kimseyi adam edemezsiniz boşa uğraşmayın
böyleside hic cekilmez yaaaa :)
böyle is olurmu ?? Nekadar büyük sorumsuzluk,
calisiyorsan adam gibi saatinde geleceksin gideceksin,
ne demek 3 gün kaybolmak ise gelmemek
patrona geliyorum abi diyip, gelmeyivermek
yuh artik
e peki ne yapmalıyım sizce? eşimin sabrı taşana kadar beklersem, düzenimiz iyice bozulacak.. çocuk gelmeyince eşim çok yoruluyo ve ister istemez gerginlikler yaşanıyo.. eşimin bana kızmayacağını bilsem gidicem göndericem çocuğu ama kızar biliyorum..
eşin bu şartlarda hala çalıştırıyorsa bu çocuğu...bence ne yaptığını neden işe gelmediğini eşinde biliyor ve söylemiyor sana..aklıma bu geldi..
çünkü hiçbir işveren bukadar lakayt ve iş disiplini olmayan birini çalıştırmak istemez yanında..işini nekadar biliyor olsa bile..
ya ben eşiminde bilmediğinden eminim zaten saklayacağı bişey olamaz da, mesela geçenlerde dükkanı bikaç adam izliyomuş.. huylanmışlar bizimkiler.. eşimde evden kameraları izlemek için prog. kurdu sabaha kadar izledi falan... bu arada tabi sabah yattıgı için hep çocuk sabahları açtı dükkanı.. o arada da dışarda işleri vardı eşimin bir kaç gün full durdu dükkanda. mesela biz balayındayken 5 gün full o durdu dükkanda falan o yüzden eşim kahrımı çekti o benim, başkası olsa durmazdı falan diyo.o yüzden de onun biraz nazını çekiyo işte. ama bende kızıyorum bir yere kadar çünkü.. internet cafe& teknik servis bu arada.siz ne işle meşgulsünüz ?yani eşinin meslek ne
İşe normal gelip gittiği günlerde konuştu mu eşiniz acaba? Sorunun kaynağını öğrenip çözmeye çalışsanız belki çocukta düzene girer... Çocuğada kızamadım ben belli ki ciddi sorunları var ailesi filan da umursamıyormuş...
konu biraz saçma ama inanın bana çok stres oluyorum şu iş yüzünden.. bizim bir işyerimiz var 09:00 00:00 arası açık. eskiden eşimle birlikte çalışıyorduk, evlendiğimizden beri ben çalışmıyorum çünkü eşim istemiyor. neyse bizim uzun zamandır tanıdığımız 19 yaşında bir çocuk var.. daha önce aynı meslekten başka bir arkadaşımızın yanında çalışıyordu ordan ayrıldı falan.. neyse eşim bi şekilde anlaştı ve yanına aldı çocugu.. şimdi bu çocuk ailesiyle ve kız arkadaşıyla problemler yaşıyor zaman zaman.. daha doğrusu ondanda çok emin değilim asıl problemimiz çocuğun ortadan kaybolması! mesela geçenlerde gece arkadaşıyla dükkanda temizlik yaptılar, daha sonra arkadaşının mısır tarlasına gitmişler sulamaya.. daha sonra ne oldugunu bilmiyoruz 3 gün gelmedi dükkana.. aradık sorduk soruşturduk. konuştuk hatta tamam abi gelicem diyo, gelmiyo. yani böyle anlatınca garip ama resmen çıldırtıyo insanı! sonra çıkıp geliyo ne oldu diye soruyosun, konuşmak istemiyo falan.. sorunum şu; eşim bu çocugu hem seviyo, hemde fazlasıyla güveniyo.. ısrar ediyorum çıkar işten olmaz böyle diye, sabredicem bekliycem, ondan iyisini bulamam diyo. ben herşeyi öğrettim ona bir daha başkasına öğretmekle uğraşamam falan diyo. ona da tak ediyo farkındayım ama, bekliyo işte. sonunda bi şekilde geliyo çünkü.. bugün normalde 2 gibi gelicekti, mesaj atmış durumlar karışık falan diye.. hala ortada yok.. ben hasta olucam bu çocuk yüzündenbu çocuğu nasıl adam edebiliriz??
bende küçük çaplı bi işveren olarak diyorumki bu çocuktan adam falan olmaz, hazır adam olmuş birini bulun, evet iş öğretmek zor ama karakteri düzgün birini bulana kadar iş öğretmeye devam edeceksiniz başka yolu yok
eşin abilik senromuna girmiş, ben bu çocuğa abilik yapmayı kesmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?