- Konu Sahibi CakilTasi_
konu biraz saçma ama inanın bana çok stres oluyorum şu iş yüzünden.. bizim bir işyerimiz var 09:00 00:00 arası açık. eskiden eşimle birlikte çalışıyorduk, evlendiğimizden beri ben çalışmıyorum çünkü eşim istemiyor. neyse bizim uzun zamandır tanıdığımız 19 yaşında bir çocuk var.. daha önce aynı meslekten başka bir arkadaşımızın yanında çalışıyordu ordan ayrıldı falan.. neyse eşim bi şekilde anlaştı ve yanına aldı çocugu.. şimdi bu çocuk ailesiyle ve kız arkadaşıyla problemler yaşıyor zaman zaman.. daha doğrusu ondanda çok emin değilim asıl problemimiz çocuğun ortadan kaybolması! mesela geçenlerde gece arkadaşıyla dükkanda temizlik yaptılar, daha sonra arkadaşının mısır tarlasına gitmişler sulamaya.. daha sonra ne oldugunu bilmiyoruz 3 gün gelmedi dükkana.. aradık sorduk soruşturduk. konuştuk hatta tamam abi gelicem diyo, gelmiyo. yani böyle anlatınca garip ama resmen çıldırtıyo insanı! sonra çıkıp geliyo ne oldu diye soruyosun, konuşmak istemiyo falan.. sorunum şu; eşim bu çocugu hem seviyo, hemde fazlasıyla güveniyo.. ısrar ediyorum çıkar işten olmaz böyle diye, sabredicem bekliycem, ondan iyisini bulamam diyo. ben herşeyi öğrettim ona bir daha başkasına öğretmekle uğraşamam falan diyo. ona da tak ediyo farkındayım ama, bekliyo işte. sonunda bi şekilde geliyo çünkü.. bugün normalde 2 gibi gelicekti, mesaj atmış durumlar karışık falan diye.. hala ortada yok.. ben hasta olucam bu çocuk yüzünden bu çocuğu nasıl adam edebiliriz??