kızlar çıban çıkarıyorum sanırım:((

E

EU1

Ziyaretçi
kızlar dünden beri bacağımın kenarında ağrı oldu ne oldugunu anlamadım hafif kabarıklık vardı buğün kocaman olmuş çok ağrıyor çıban olup olmadığını bilmiyorum aslında doktorumu arıyorum açmıyor bebeğime zarar verirmi çok korkmaya başladım yanımdada kimse yok yaa kızlar koca bi zeytin tanesi kadar var şişlik senağlama

ayy canım çook geçmiş olsun valla bende korktum bebeğe bi zararı olmasın tekrar tekrar ara doktorunu canım aman dikkat et son zamanların artık ...
ya ben senin hamilelik haberini dün gibi hatırlıyorum ne çabuk 33 hafta olmuş......

sağol canım darısıda sana olsun inşallah dualarım seninle
doktorda ameliyatta sanırım yoksa açardı hep

canım endişelenme.bende çıkardım birkaç defa zaten ateş halsizlik yapar çıban olgunlaştıktan sonrada intihap şeklinde olur sonrada patlar.dr ara sen melhem verecektir.çok geçmiş olsun canım benimm.

kızlar doktoru aradım görmem lazım dedi gerekirse temizlemek lazımmış çünkü genital bölgeye yakın bi yerde bacağımın iç tarafında ne yapacam şimdi eşimi aradım doktora gidiyorum benim için dua edin eminim uyuşturamazda allahım çok acımaz inşallah hepinize çok teşekkür ederim kızlara.s.

X