• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çeyiz sermek dügünden kaç gün önce yapılır yada illa yapılması şartmı?

ben stresliyim ve nişanlımada çektiriyorum galiba. ya da gerçekten beni anlamıyor. çok gerginim. ne güzel düğüne 2 yıl vardı nerden bitti bu zaman ne güzeldi ya beklemek:52:

bu dönemde anlamıyo gibi geliyo sevgilikte her dedigini yapıyodu şimdi onlarda streste ne yapcaklarını sasırdılar bende çektiriyom valla napım elimdemi senin en azından 2 yıl varmış ben hemen sözlendim 3 ay sonra mayısta nişanlandım ve evlenme zmanı geldi mahvetti aileler bizi anlıcagın damatlarda anlayışla karşılasınlar kolay degil bizim açımızdanda :D ;)

Ceyiz götürme ve serme adet olarak gunumuze kadar gelmis yapmayana neden yapmiyorsun demem ama ben kendim yapacagim annemle güzelce yikayip utuledik dugunden onbes yirmi gün once ceyizlerimi erkek tarafi almaya gelecek ve evimi yerlestirecegiz. Havlu yemeni lif gibi el emegi ceyizlerimi gelenler görsün diye yatagimin uzerine yerlestirecegiz mutfak havlularimi da mutfak masasinin uzerine koyacagiz.ben zaten bu tarz seyleri severim hemde buyuklerin gonlu kirilmamis olur:)

Son düzenleme:
Mayis 18 dugunum var evimin her esyasi yerlesti sadece el emegi yapilanlar kalmisti. Hepsini bohcalayip kirmizi kurdeleye sarip getrdik oyle gostermelik degil de herkes konulmasi gereken yerlerine koydu sadece.kirmamak icin kimseyide biraz duruversin napim :) o kdr havlu yemeni kim kullanicak belli bi sure sonra hurclayip bazanin altinaa :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back