• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Kızlar çeyiz için öneri acil!!

lover12

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
31
11
8
Bu konular için üye oldum çeyizimin mutfak bölümü büyük ölçüde tamam (elektrikli ev aletlerini en sona bıraktım o yüzden onlar hariç) çift taraflı tava ararken döküm tencere ve tavaları gördüm kullandığınız memnun kaldığınız markalar var mı yardımcı olursanız sevinirim. Bide bunları şimdi mi alsam yoksa evlendikten sonra eşime mi aldırsam pahalılar biraz :KK54: düşüncelerinizi bekliyorum

Niye evlendikten sonra eşinize aldırıyosunuz ki pahalı diye ne saçma bi düşünce. Eşinizin evle ilgili biton masrafı olucak zaten siz alıverin bi zahmet

Niye evlendikten sonra eşinize aldırıyosunuz ki pahalı diye ne saçma bi düşünce. Eşinizin evle ilgili biton masrafı olucak zaten siz alıverin bi zahmet

Evlendikten sonra eşe bişey aldırmak anormal mi? Çeyizliklikleriyle mi duruyor anneniz? İllaki değişiyor herşey öyle değil mi?

Evlendikten sonra eşe bişey aldırmak anormal mi? Çeyizliklikleriyle mi duruyor anneniz? İllaki değişiyor herşey öyle değil mi?

hayır eşe bişey aldırmak çok normal. Ama siz diyosunuzki çok pahalı bu benim param gitmesin de, evlendikten sonra eşime aldırayım diyosunuz bu kötü niyetli bi düşünce.

Canım maddi olarak zorlanacaksan çelik tenceren vs.varsa bence o yeter bi sure.evlenince yavaş yavaş tamamlarsin ne olacak sanki. Valla ben öyle yaptım. Bi çelik tencere takımlarım vardı başka bisey alamadım, şimdi yavaş yavaş aliyorum ihtiyaç oldukca

hayır eşe bişey aldırmak çok normal. Ama siz diyosunuzki çok pahalı bu benim param gitmesin de, evlendikten sonra eşime aldırayım diyosunuz bu kötü niyetli bi düşünce.
Canım onu kastetmedim tabiki şuan 2 3 takım tencerem var zaten ama şimdi mi alsam sonraya mı bıraksam anlamında sonuçta aynı yuvaya girecek ha onun ha benim param. Düğün öncesi harcama mı normal sonrası mı kararsız kaldığımdan yazdım buraya da zaten

Canım onu kastetmedim tabiki şuan 2 3 takım tencerem var zaten ama şimdi mi alsam sonraya mı bıraksam anlamında sonuçta aynı yuvaya girecek ha onun ha benim param. Düğün öncesi harcama mı normal sonrası mı kararsız kaldığımdan yazdım buraya da zaten
Zaten varsa sonra al ben evlenirken 1 celik tencere takimim vardi evlendikten sonra granit bi takim hediye geldi. Sonradan bimden mi a101 den mi ne uyguna dokum bi tava aldim suan icin yeterli geliyor bana elhamdulillah. Hemde kendi evimde oturmuyorum ilk evim cok genisti bol derin almistim herseyi ama simdi kucucuk bi mutfagim var sigdirmak zor

Zaten varsa sonra al ben evlenirken 1 celik tencere takimim vardi evlendikten sonra granit bi takim hediye geldi. Sonradan bimden mi a101 den mi ne uyguna dokum bi tava aldim suan icin yeterli geliyor bana elhamdulillah. Hemde kendi evimde oturmuyorum ilk evim cok genisti bol derin almistim herseyi ama simdi kucucuk bi mutfagim var sigdirmak zor
En iyisi dediğin gibi yapmak o zaman daha elektrikli küçük aletlerim yok ona bütçe ayırana kadar zaruri eksiklerimi tamamlarım

Sadece döküm et için büyük tavalar var onlardan alabilirsin herkes gerekli diyor. Tabi ki pahalı olduğu için eşine aldırma düşüncesi çok çirkin

Back
X