• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim Kızlar çeyiz için bunlar nasıl yorumlar mısınız?

iKonLady

Allah'ım sana emanetiz♥
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
784
73
43
Çeyize koymak için aldığım çamaşırlar bunlar.Sizce nasıl arkadaşlar. Daha neler almalıyım?
3736_buyuk_zoom.webp 3745_buyuk_zoom.webp 18273-215x300.webp 137108613_tn50_0.webp 3736_buyuk_zoom.webp fgh.webp miorre-saten-sabahlik-194x260.webp miorre-saten-sortlu-takim-14918_1.webp

Konu ilgili alt başlığa taşınmıştır.Bilginize...

Bence hoşlar ama biraz daha seksi şeyler de olmalı diye düşünüyorum ama şimdilik çekiniyorsanız evlendikten sonra da alabilirsiniz bu tip şeyleri ama bir çeyizde muhakkak olmalı :)

Nasıl yani canım bunlar öyle değil mi :) ben çok beğenerek almıştım :KK43:

Yok yok moralini bozma hemen, çok güzeller :KK24: 1 ve 2'yi özellikle beğendim, 1 sevimli 2 çekici duruyor rengi de çok güzel ama sanki daha farklı bir şeyler de olmalı. Şimdi tam anlatamadım ama herhangi bir alışveriş sitesinde iç giyim bölümünde babydoll'lara bakarsan az çok neden bahsettiğimi anlarsın. Aldıkların çok hoş, ilk mesajda da dedim zaten bunu ama başka şeyler de bakabilirsin bence. Herkes beğenmeyebilir belki ama ben çeyizde olmalı diye düşünüyorum biraz daha cesur şeyler :KK55:

evet canım bence de büstiyer , jartiyer felan almalısın. zaten iç giyime girdiğinde görürsün :)

Yok yok moralini bozma hemen, çok güzeller :KK24: 1 ve 2'yi özellikle beğendim, 1 sevimli 2 çekici duruyor rengi de çok güzel ama sanki daha farklı bir şeyler de olmalı. Şimdi tam anlatamadım ama herhangi bir alışveriş sitesinde iç giyim bölümünde babydoll'lara bakarsan az çok neden bahsettiğimi anlarsın. Aldıkların çok hoş, ilk mesajda da dedim zaten bunu ama başka şeyler de bakabilirsin bence. Herkes beğenmeyebilir belki ama ben çeyizde olmalı diye düşünüyorum biraz daha cesur şeyler :KK55:
Anladım canım bakıcam hemen :):)

Back