Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben bu ay korunmadım ve birkaç defa ilişkiye girdik ve kasıklarımda acayip bi ağrı var Dr e gittim beta hcg yaptırdım 2.00 çıktı ultrasyonla bakıldı hamilelik yok ama ben sanki hamile gibiyim böyle olan var mı
Ben bu ay korunmadım ve birkaç defa ilişkiye girdik ve kasıklarımda acayip bi ağrı var Dr e gittim beta hcg yaptırdım 2.00 çıktı ultrasyonla bakıldı hamilelik yok ama ben sanki hamile gibiyim böyle olan var mı
Maalesef adet oldum zaten korunmayıda adetten 10 gün önce bıraktık ama normalde 6 gün süren adetim 4.gününde kesildi bende bi ümit dedim ama olmadı olsa sanırım muayenede çıkardı diye düşünüyorum
benımde adetım geçekınce halıme sandımtım gıttım doktora 1,5 cıkmıiştı. doktor yok dedı zaten 1 hafta sonrada adet olmuştum( üzülme allah gönlümüze göre versin hayırlısını hayırlı zamanda inşallh
benımde adetım geçekınce halıme sandımtım gıttım doktora 1,5 cıkmıiştı. doktor yok dedı zaten 1 hafta sonrada adet olmuştum( üzülme allah gönlümüze göre versin hayırlısını hayırlı zamanda inşallh