• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar cevap verin lütfen

Uskuplum

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
85
1
16
34
İstanbul
Ben bu ay korunmadım ve birkaç defa ilişkiye girdik ve kasıklarımda acayip bi ağrı var Dr e gittim beta hcg yaptırdım 2.00 çıktı ultrasyonla bakıldı hamilelik yok ama ben sanki hamile gibiyim böyle olan var mı

adetin ne zaman geçti mi biraz düşük normalde 5nin altı negatiftir ama yukseledebilir biraz bekle adet olmazsan tekrarla testi

Ben bu ay korunmadım ve birkaç defa ilişkiye girdik ve kasıklarımda acayip bi ağrı var Dr e gittim beta hcg yaptırdım 2.00 çıktı ultrasyonla bakıldı hamilelik yok ama ben sanki hamile gibiyim böyle olan var mı

ne kadar oluyor üstünden geçeli 1 haftayı geçtı ve hcg 2 ise hamıle olma durumun çok düşük.

Maalesef adet oldum zaten korunmayıda adetten 10 gün önce bıraktık ama normalde 6 gün süren adetim 4.gününde kesildi bende bi ümit dedim ama olmadı olsa sanırım muayenede çıkardı diye düşünüyorum

Üzerine hasta oldum sandım :(

benımde adetım geçekınce halıme sandımtım gıttım doktora 1,5 cıkmıiştı. doktor yok dedı zaten 1 hafta sonrada adet olmuştum:(( üzülme allah gönlümüze göre versin hayırlısını hayırlı zamanda inşallh

benımde adetım geçekınce halıme sandımtım gıttım doktora 1,5 cıkmıiştı. doktor yok dedı zaten 1 hafta sonrada adet olmuştum:(( üzülme allah gönlümüze göre versin hayırlısını hayırlı zamanda inşallh

Âmin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin içindede bana inşallah

Back