P Pyemsesannesi Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2020 14 0 1 26 18 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pyemsesannesi #21 Bende 6.gunde yaptım boyle cikti carsamba kan vericem insallah vardir
P Pyemsesannesi Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2020 14 0 1 26 19 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pyemsesannesi #22 Sehergkts .!.: Rica.ederim canim Genişletmek için tıkla... Her ay umutlaniyorum insallah bu sefer vardir
Sehergkts .!.: Rica.ederim canim Genişletmek için tıkla... Her ay umutlaniyorum insallah bu sefer vardir
Sehergkts Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2020 173 54 48 24 19 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pyemsesannesi #23 Pyemsesannesi .!.: Her ay umutlaniyorum insallah bu sefer vardir Genişletmek için tıkla... Insallah canim Rabbim gonlune gore versin
Pyemsesannesi .!.: Her ay umutlaniyorum insallah bu sefer vardir Genişletmek için tıkla... Insallah canim Rabbim gonlune gore versin
P Pyemsesannesi Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2020 14 0 1 26 19 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pyemsesannesi #24 Sehergkts .!.: Insallah canim Rabbim gonlune gore versin Genişletmek için tıkla... Yarin kan vericem sonucunu kesin yazarim
Sehergkts .!.: Insallah canim Rabbim gonlune gore versin Genişletmek için tıkla... Yarin kan vericem sonucunu kesin yazarim
Sehergkts Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2020 173 54 48 24 19 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pyemsesannesi #25 Pyemsesannesi .!.: Yarin kan vericem sonucunu kesin yazarim Genişletmek için tıkla... Tamam canim yaz mutlaka
Pyemsesannesi .!.: Yarin kan vericem sonucunu kesin yazarim Genişletmek için tıkla... Tamam canim yaz mutlaka
P Pyemsesannesi Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2020 14 0 1 26 20 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pyemsesannesi #26 Sehergkts .!.: Tamam canim yaz mutlaka Genişletmek için tıkla... Sehergkts .!.: Tamam canim yaz mutlaka Genişletmek için tıkla... Kizlar hastalandim esim kaza yapti korktum o anda kanamam oldu bilmiyorum bi anda cok kanamam geldi
Sehergkts .!.: Tamam canim yaz mutlaka Genişletmek için tıkla... Sehergkts .!.: Tamam canim yaz mutlaka Genişletmek için tıkla... Kizlar hastalandim esim kaza yapti korktum o anda kanamam oldu bilmiyorum bi anda cok kanamam geldi
P Pyemsesannesi Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2020 14 0 1 26 21 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pyemsesannesi #27 Sehergkts .!.: Tamam canim yaz mutlaka Genişletmek için tıkla... Bugun 3.gunu ve kesiildi kizlar normalde 7 gun olurdu sizce yerleşme kanamasi olabilirmi
Sehergkts .!.: Tamam canim yaz mutlaka Genişletmek için tıkla... Bugun 3.gunu ve kesiildi kizlar normalde 7 gun olurdu sizce yerleşme kanamasi olabilirmi
Sehergkts Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2020 173 54 48 24 21 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pyemsesannesi #28 Pyemsesannesi .!.: Bugun 3.gunu ve kesiildi kizlar normalde 7 gun olurdu sizce yerleşme kanamasi olabilirmi Genişletmek için tıkla... Cok fazla gelmisse degildir stresten kesilebiliyo yada ilac kullandiysan
Pyemsesannesi .!.: Bugun 3.gunu ve kesiildi kizlar normalde 7 gun olurdu sizce yerleşme kanamasi olabilirmi Genişletmek için tıkla... Cok fazla gelmisse degildir stresten kesilebiliyo yada ilac kullandiysan
Sehergkts Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2020 173 54 48 24 21 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Pyemsesannesi #29 Sehergkts .!.: Tamam canim yaz mutlaka Genişletmek için tıkla... Pyemsesannesi .!.: Yarin kan vericem sonucunu kesin yazarim Genişletmek için tıkla... Cok sukur bugun keseyi gordum 2 hersey yolunda gidiyo dedi doktor 10 gun geriden geliyorum sadece ama bunun bi sakıncası olmadıgını soyledi Allah sizlerede tum bekleyenlere nasip etsin insallah
Sehergkts .!.: Tamam canim yaz mutlaka Genişletmek için tıkla... Pyemsesannesi .!.: Yarin kan vericem sonucunu kesin yazarim Genişletmek için tıkla... Cok sukur bugun keseyi gordum 2 hersey yolunda gidiyo dedi doktor 10 gun geriden geliyorum sadece ama bunun bi sakıncası olmadıgını soyledi Allah sizlerede tum bekleyenlere nasip etsin insallah