Kızlar çare bulan varsa lütfen yazsın

Kararmaları sonra be kullanarak giderdin peki , zaten canım çok yanınca dur ayarına düşüreyim dedi kaç gün sonra kıllar dökülmeye başlıyor ve bir daha ki seansa kadar her hangi bir epilasyon uygulamak doğru olur mu yoksa beklememiz mi gerekiyo

Hadi ben yıllar önce yaptırdım ozaman cihazlar öyleydi yanıyordu.. şimdi buz lazer diye bişey var,yılda bir kontrol seansına gidiyorum buz lazer süper bişey.

Bekleyeceksin canım bi sonraki seandından birgün önce duş alıp traş usulü temizleyip gidiyorsun ama vücudunu nemli tutmaya çalış malum traş art lazer kurutuyor o da ağrıyı arttırıyor ben expigment kullanmıştım kısa süreli tabi bi tık açıldı sonra bıraktım şimdi de tam düzelmiş değil ama koltuk altına limon sürebilirsin işe yarıyor

Canım benim iki üç gün sonra başlıyordu ha bide lazer yaptırdığın gün yıkanma ve yüksekmiş diye ağrı çok oluyormuş demek ki banada yapıldı bu bakıyorlar dayanabiliyorsa ses etmiyorsa aynı ayar devam saçmalık

4. Seansta filan kökler baya gittiği için acı azalacak az daha sabır canım. O zamana kadar lazerin ayarını azaltmasini isteyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…