Var emla :)Hanımlar hanımlar Benim güzel hemcinslerim yıllardır karar vermekte zorlanıyordum ama artık karar verdım senelerce kıllarımdan rahatsız oluyordum lazer epilasyon yaptırmak istiyodum bu ay başladım fakat bikini bölgem de acayip derecede acı hıssettım lazer e gidip te bu soruna çözüm bulan arkadaşlarım varsa lütfen cevap verin çok dua ederim bildiğiniz uyuşturucu bir krem varmı ?
Yaşamış kullanmış biri olarak mı söylüyorsun canımVar emla :)
Evet :) ama uzun süreli kullanmadım ben kuzenim ve kardeşim kullandı bayağı bi süre tamamen bitirmesede azaltıyor bide hassas bölge sonuçta yüksek ayarda yapılmaması gerekiyor ki koyulaşma oluyor yoksaYaşamış kullanmış biri olarak mı söylüyorsun canım
Bi kremle olacak iş değil yani hani dayanabilecek seviyeye indiriyor mucize beklemeyelim :)Yaşamış kullanmış biri olarak mı söylüyorsun canım
Canııımm çok teşekkür ediyorum :-*Evet :) ama uzun süreli kullanmadım ben kuzenim ve kardeşim kullandı bayağı bi süre tamamen bitirmesede azaltıyor bide hassas bölge sonuçta yüksek ayarda yapılmaması gerekiyor ki koyulaşma oluyor yoksa
Azıcık hıssetmek var çok çok hissetmek var o yüzden bi hal çaresı arayışındayım daha 9 seansım var napayımBi kremle olacak iş değil yani hani dayanabilecek seviyeye indiriyor mucize beklemeyelim :)
Canım ağrıyı geçtim bildiğin köz döküyo gibi oldu çok kötüydü bende dayanıklıyımdır aslında ama ağlayacaktım az da olsa uyuşturacak bişeyler arıyorumBide kuruluk varsada ağrı artıyor canım bilgn olsun ben bunları yaşadığım için paylaşmak istedim ki benim acı direncim yüksektir normalde
Tüyler azaldıkça acıda azalacak korkma :) dökülmeye başlayınca rahatlarsın canım ilk seanslar gibi olmazAzıcık hıssetmek var çok çok hissetmek var o yüzden bi hal çaresı arayışındayım daha 9 seansım var napayım
Esmer tenliler de çok acı oluyor dedi zaten yapan kişi normalde beyaz tenliyim fakat bikini bölgem vücuduma göre bi ton daha koyu o yüzden daha çok hıssedıyosun dedi ve ilk olduğu için deri bakalım bir daha ki sefer nasıl olacakBen ilk alt bacak kısmına lazer yaptırmıştım. Can acisindan terler döktüm. Hâlâ daha öyle bir acı görmedim. Ortalama 8 sene falan önceydi tabii. Ama o bitmez tükenmez tüylerin yerine gelen pürüzsüz bacak hissi her şeye değer. Tamamlamamış olsam da genital bölgeye de yaptırdım. Azalması bile çok faydalı oldu. Kendini kasma. Dayanırsın. Ben krem kullanmadım.
O zaman ayarı yüksektir sen söyle çok yükseltmesinler bana ilk dönemler öyle yaptılar ses etmedim en son şartel attı az bi araştırdım bide yüksek olduğundan oluyormuş kararma oldu bende koltuk altı ve genitalde kızdım sonra düşürdü yine acıdı ama eskisi gibi değildi tabi bide sen nerden biliyorsun onuda mı öğrendin çok fenasın dedi bana lazeri yapan kız :) hem suçlu hem güçlüCanım ağrıyı geçtim bildiğin köz döküyo gibi oldu çok kötüydü bende dayanıklıyımdır aslında ama ağlayacaktım az da olsa uyuşturacak bişeyler arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?