Kizlar canim cok yaniyor lutfen fikir verin

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Mune yalvaririm hic deilse bugun konum kalsin diger yerlerde cevap gelmiyor.
Bayanlar cok afedersiniz 2gundur genital bolgemde asiri kasinti vardi ve regl oldugum icin pedden dahada artti bugun kasinti ve doktora gidemiyorum malesef reglim bitmeden,esim aksam eczaneden suya katilan bir ilac fitil ve jel genital bolge temizleyicisi almis,cok cok ozur dileyerek yaziyorum okadar tahris olduki dokunamiyorum ve jelle daha yikamadan yani asil sorunlu bolgeye suremeden bir yaktiki hemen durulayip ciktim sorum mantar enfeksiyonu olunca boyle yakarmi bu temizleme jelleri?yada ilkkez yaptigim icinmi boyle oldu cok kotuyum ne olur bisey soylesin kullananlar,tuvalete bile cikamiyorum cok canim yaniyor,simdiden tesekkurler herkese

Yani regl ken o tür fitil vs kullanilir mi bilemedim.Bence dr vermeden hic bi sey kullanmayin.eger dayanamazsaniz reglken de dr a gidebilirsiniz.eger sabit bir jinekologunuz varsa tel edin sorun .kafaniza gore hic bir ilac kullanmayin lutfen

Yani regl ken o tür fitil vs kullanilir mi bilemedim.Bence dr vermeden hic bi sey kullanmayin.eger dayanamazsaniz reglken de dr a gidebilirsiniz.eger sabit bir jinekologunuz varsa tel edin sorun .kafaniza gore hic bir ilac kullanmayin lutfen
Haklisiniz aslinda ama eczaciya regl oldugumu soyledim ona gore verdi ilaci ama dediginiz gibi yarin kendi doktorumu aramaliyim sanirim cok sagolun

Temizleme jellerinden bende arada kullanırım, yanma falan yaşamadım şimdiye kadar aksine ferahlatıyor. Mantar direkt olarak yanmaya sebep olmamıştır ama kaşıyıp tahriş etmenizden dolayı dolaylı yoldan sebep olmuş olabilir yanmasına. Tabi en doğrusunu doktorlardan duymakta fayda var. Çok geçmiş olsun..

Benim doktorum reglken kullanamazsın demişti
Sebebi ise ilaç etkisini göstermezmiş

pedi direkt temas ettirmeyin öncelikle
araya havlu kağıt koyun, hassas ciltte ped zaten her daim kaşıntı yapıyor ki mantar diyorsunuz
bildiğim genital bölge için jel vs kullanmak zaten doğru değil, en iyi temizleyici sudur
rayka kumru nun bu konuda güzel açıklamaları var, zamanınız olduğunda dinleyin bence mutlaka

Regl iken fitil kullanılmaz zaten attığınız an geri çıkar. Bende ciddi mantar enfeksiyonu geçirdim dediğiniz gibi kaşıntı falan jel bende ilk kullanımda daha çok arttırdı kaşıntıyı jel yerine buz gibi su ile yıkamak biraz daha etkili sonrasında fitil ile geçti şükür. Biraz dayanın da regl bitince fitile başlayın etkili tık kesiyor zaten

Benim doktorum reglken kullanamazsın demişti
Sebebi ise ilaç etkisini göstermezmiş
Hayir yani bir de burdan ilac tavsiyesi vs verilmesine cok karsiyim.Herkesin ayni degilki sorunu.Belki cok baska bir sey var.Kesinlikle dr vermeden ilac kullanilmaz.bunu bir turlü ögrenemedi halkimiz maalesef...

Temizleme jellerinden bende arada kullanırım, yanma falan yaşamadım şimdiye kadar aksine ferahlatıyor. Mantar direkt olarak yanmaya sebep olmamıştır ama kaşıyıp tahriş etmenizden dolayı dolaylı yoldan sebep olmuş olabilir yanmasına. Tabi en doğrusunu doktorlardan duymakta fayda var. Çok geçmiş olsun..
Evet tahristen olabilir gercekten cunki acayip acidi cok tesekkur ederim

Regl iken fitil kullanılmaz zaten attığınız an geri çıkar. Bende ciddi mantar enfeksiyonu geçirdim dediğiniz gibi kaşıntı falan jel bende ilk kullanımda daha çok arttırdı kaşıntıyı jel yerine buz gibi su ile yıkamak biraz daha etkili sonrasında fitil ile geçti şükür. Biraz dayanın da regl bitince fitile başlayın etkili tık kesiyor zaten
Cok tesekkur ederim

bi de eczacının verdiği ilaca da güvenmem ben
bence kullanmayın
sonuçta görmemiş, anlatılana göre yorum yapıyor
doktor değil ki

Hayir yani bir de burdan ilac tavsiyesi vs verilmesine cok karsiyim.Herkesin ayni degilki sorunu.Belki cok baska bir sey var.Kesinlikle dr vermeden ilac kullanilmaz.bunu bir turlü ögrenemedi halkimiz maalesef...
Size tavsiyede bulunmadikki zaten
Relax;)

Hayir yani bir de burdan ilac tavsiyesi vs verilmesine cok karsiyim.Herkesin ayni degilki sorunu.Belki cok baska bir sey var.Kesinlikle dr vermeden ilac kullanilmaz.bunu bir turlü ögrenemedi halkimiz maalesef. Ben ilac tavsiyesi istemedim ama kullandigin urunu kullanip ayni sonucu alan varmi onu sordum

Ben lohusayken hava cok sicakti, 40 gun ped kullanmaktan tarif ettiginiz durumu yasadim.Doktorum daktakort krem recete etmisti. 5 gun icinde iyilestim , ped kullaninca tekrar etti artik bu krem dolabimda hep var.Mantardir yani , o bolgeyi kuru tutun ped kullanmayin.

Ped icine kagit havlu yerlestirin. 1 Litre suya karbonat karisimi yapip onunla yikayin gunde bir kac defa bu sizi cok rahatlatacak.

Back