Kızlar büyük abdestınızden kan gelmesi birdanda ve iğne batması ne oluyor yaa lütfen yazın çok oldum görünce

Bozobrgul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
969
577
33
Kızlar büyük abdestınızden kan gelmesi ve iğne batması ne oluyor yaa lütfen yazın şok oldum görünce

Doktoruma yazdım inşallah geçicidir ya doktorum hemoroid dedi sıvı ye bolbol ye dedi katı yeme dedi

İğnebatması 5 aydın hep vardı su değince yanıyordu ama hiç önemsememiştim tali bugün kan gelince

Kızlar büyük abdestınızden kan gelmesi ve iğne batması ne oluyor yaa lütfen yazın şok oldum görünce

Aynısını ben de yaşıyorum. Benim anal fissürüm var. Siz doktora muayene oldunuz mu? Kanamanız devam ediyor mu?

Hemoroid gibi tarif etmişsin gidip muayene ol bence kan kaybı da normal olmaz bi süre sonra.
Babam yaptırdı hemoroid tedavisini rahatladı çok çekmişti oda başka yerlerde tedavi oldu yine tekrarladı falan ilgilenmedilerde. Ama bunlar tekrar gel bişey olursa dediler ilgilendiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…