• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar burayada bi bakın :))

dovee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2011
56
0
36
İstanbul
benim 5 ay sonra düğünüm olcak yani haziranda allah izin verirse :1:
adanada yaşıyorum nişanlım istanbulda gelinliğide ordan bakacaz ama aklımda şöyle bi model var hazır bulabilir miyim diktirmekle uğraşmak istemiyorum çünkü farklı şehirde olduğum için çok zor olur
üst modeli buna benzer düşünüyorum

Uploaded with ImageShack.us

alt tarafıda böyle olsun istiyorum :44:

Uploaded with ImageShack.us

sizce nasıl olur bulabilir miyim ?? rengide alt resimdeki gibi bembeyaz istiyorum :44:

bu arada ilk kez resim yüklüyorum inş yalnış bişi yapmamışımdır :1:

Son düzenleme:
üst kısım çok şık ama alt kısım için begendıgını ben pek begenmedım o ustun altına prenses etek daha güzel olur diye düşündüm ben ...aslında ılk model tamamıyle güzel...

cevabın için teşekkür ederim cnm prenses etekde güzel olur ama çok zayıf biri dilim bide minyon olduğun için tülleri dik gelen etek daha da kilolu gösterir diye düşündüm :( aslında doğru diyosun üst gelinlik tamamen güzel ama ben etek kısmını o şekilde kendime yakıştırmıyorum nedense :44:

İkinci paylastigin daha guzel gelinlik modellerinin farkli boylarda farkli etkiler gosterdigini dusunuyorm.aslinda

altı ve üstüyle bütün olarak birinci gelinlik çok güzel.

çok kararsızım bakalım nasıl bi gelinlik alacam tek istediğim hazır olanlardan beğenebilmek ve yakışması nisanda istanbula gidip gelinlik bakacam :44::44:

Back