• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bunu nasıl kullanabilirim sizce?

Rossella

♡^♡♧○
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
1.079
831
43
Bugün bunları aldım :) Çok hoşuma gittiler ama mutfağım küçük tezgah üstünde fazla eşya sevmiyorum ama bunaları mutfağımın bir köşesine koyup renk gelsin de istiyorum sizce nereye koyabilirim mutfağa raf tarzı birşey mi alsam acaba??? Ayrıca bunun içine ne koyulur kızlar ;))) Baharatlıktan epey büyük ve baharat setim de var.... Kurabiye falan mı koyuluyor?

12607308_10204996466101899_168661141_n.jpg
12571173_10204996466341905_1000334201_n.jpg

Bizim burda bu tarz büyükçe seramik tarzı şeylere soğan sarımsak patates gibi eşyalar koyuyorlar hatta üstünde de yazıyor soğan sarımsak diye

Bizim burda bu tarz büyükçe seramik tarzı şeylere soğan sarımsak patates gibi eşyalar koyuyorlar hatta üstünde de yazıyor soğan sarımsak diye
buna patates ve soğan olmaz sanırım bu 2 su bardağı kadar birşey sanıırm ama sarımsak olabilir

Benimde benzer birsey var icine seker cikolata koyuyorum mutfakta duruyor masanin uzerinde. Her gelen bi tane aliyor icinden cay kahve icerken

Benimde benzer birsey var icine seker cikolata koyuyorum mutfakta duruyor masanin uzerinde. Her gelen bi tane aliyor icinden cay kahve icerken
evet olabilir. Benim eşim mutfak masaı üzerinde bir şey görmek istemiyor :( Bu yüzden mutfak masası üzerine sürahiden başka bir şey koyamıyorum :(

Back