çok basit yapımları
ilk önce alta istediğin ojeden sürüyorsun üzerinede istediğin simli ojelerden sürüyorsun
en son alttaki siyah ojeyi sürmüşler üzerine istediği şekilde bantı kesip yapıştırmışlar üzerine simli ojeyi sürmüşler ojeler kusuduktan sonra bantı çıkarmışlar ortaya bu harika tırnaklar çıkmış
sadece istedigin renk ojeyi surup oje kurumadan sim dokuceksin uzerine
fazla olan simleri kenara dokup kurur kurumaz seffaf oje suruceksin
iste bu kadar
diger siyah olani da ayni sekilde yapicaksin ama bu sefer once siyah ojeyi sur sonra kurumasini bekle kuruduktan sonra yapiskanli bi banti alip resimde simsiz olan yerdeki gibi tirnagina yapistir sonra uzerinden seffaf oje sur oje kurumadan yine ayni sekile sime batir sonra da banti cikar tirnagindan
ilkinde taban rengi olarak mor sürülmüş. sonra sünger yöntemi ile tırnak diplerine daha koyu bir mor uygulanmış
,tırnak ortasına daha açık bir mor ( ki sanırım bu taban rengi ile aynı) en uçlara da fuşya uygulanmış yine aynı yöntemle (sünger yöntemi).
bildiğin sünger baskı yani olay.
üzerine de polka dot uygulamış. bunun için özel aparatlar var ama toplu iğne başı ile de yapılabilir. beyaz ojeye batırıp noktalar koymuş gelişi güzel.
ikincisi ; bunda yapabileceğin bir şey olduğunu düşünmüyorum. sim diyen arkadaşlar olmuş ama bence adamı hasta eder o simler böyle ojeler var kuzum. kız sadece onu sürmüş bence. bende de az farklısı mevcut bu ojelerden.kendisi şöyle;
üçüncüsüne gelince, önce siyah oje sürmüş. kurumasını bekledikten sonra tek tırnağa bant yapıştırmış ve holografik bir oje sürmüş. bantı yan yapıştırdığından, bantsız yerler holografik oje olmuş, bantlı yer taban siyahında kalmış.
diğer tırnaklara da mevcut olan siyahın üzerine holografik ojesinden sürmüş yine
umarım yardımcı olabilmişimdir canım, kolay gelsin
canım ilkinde kontescanın sölediği gibi açık rengi baz olarak kullanıp diplere sünger baskısı yapmış olabilir
üstüne toplu iğneyi bilmiyorum ama bende buna benzer bi oje var üzerine sürüyorsun bitio
tek fark benimki çubuk çubuk onunki yuvarlak diğer toplu iğneyle yapılmış gibi duran yerleri ojenin kendinde var yani şöle:fotoyu acele çektim inş fikir olur
diğerleri de sanki ojenin kendinde var kontescan göstermiş
siyahlı yerde de aynen katılıyorum bant olayı
canım ilkinde kontescanın sölediği gibi açık rengi baz olarak kullanıp diplere sünger baskısı yapmış olabilir
üstüne toplu iğneyi bilmiyorum ama bende buna benzer bi oje var üzerine sürüyorsun bitio
tek fark benimki çubuk çubuk onunki yuvarlak diğer toplu iğneyle yapılmış gibi duran yerleri ojenin kendinde var yani şöle:fotoyu acele çektim inş fikir olur
diğerleri de sanki ojenin kendinde var kontescan göstermiş
siyahlı yerde de aynen katılıyorum bant olayı