Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlar bunlarda benden:)))

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

esmuzo

Aşkbizimkisigerisihikaye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
189
2
116
Muğla

kızlar mobilyalarımın bi kısmını aldım.Belki size fikir olur diye paylaşıyorum.
bakalım beğenicekmisiniz:)))

güle güle kullan canım sen beğenip almışın içine sinmiş bizim beğenip beğenmememiz önemli değil :))))
ben de beyaz takım almayı düşünüyorum ama vitrin falan almıcam sevmiyorum :):90:

çok teşekkür ederm kızlar:))
benim evim açık mutfak ayrı bir misafir odam yok oyüzden birazda şık olsun istedim.
biliyorum beyaz biraz zor kullanılır ama ben üstesinden gelirim evellallah

mor ve gri objeler kullanmak istiyorum beyaz kaldırır die düşünüyorum.

Allah evlenecek olanlara sabır ve kolaylık versin gerçekten çok zormuş bu işler.

güle güle kullan canım sen beğenip almışın içine sinmiş bizim beğenip beğenmememiz önemli değil :))))
ben de beyaz takım almayı düşünüyorum ama vitrin falan almıcam sevmiyorum :):90:

bu arada bende vitrin sevmiyorum ama bu takımı bozmaya kıyamadım

kırmızı objeler de çok uyumlu olur.ikea'da çok enteresan şeyler var bu arada

çok şık canım güle güle kullan,amaaaa bir çocuğun olursa hele de benimki gibi zıpır olursa beyazlar oluverir rengarenk

güle güle kullanın ama tarzım değil
hele hele günlük kullanım için hiç rahat bir koltuğa benzemiyor
ama sizin zevkiniz iyi günlerde kullanın
elinizde bez sürekli silersiniz

Çok beğeniyorum beyaz mobilyaları. Güle güle kullan.
Siyah ve gri objeler kullanıcam demişsin. Çok güzel olur. Mutluluklar

ay canım ya beyaz koltuk hemde taşilı hayatının hatası.. benimde beyaz kenarları taşlı anamı ağlattı örtü örterim dedim örtülmüyokii eşim sigarada içiyo üstüne mahfoldu silmekte fayda etmiyo..sıyırdım koltuklar yüzünden..sil sil temiz olmuyo hiç..((

ben de çok beğendim çok şık. fakat günlük kullanıma uygun olmadığını düşündüm. ayrı salon olsa daha iyi olurdu ki bi de açık mutfak olacak.
ama mobilyalar süper kesinlikle mor ve gri derim hiç kırmızı sokma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…