• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kızlar, bunlarda benden saç uzatma taktikleri

yumurtayladami hergün karisitiriyoruz? hani bi zarari olmasin sonra..

Ben hiç tavsiye etmiyorum bu havuç kürünü.Bir yıl önce uygulamıştım saçıma uyguladıktan 2-3 gün sonra saçlarım dipten uca kadar yapyağlı oldu.Ve bu durum 1 ay boyunca devam etti.O kadar kötü bir hal aldı ki bunu saçıma yaptığıma çok pişman oldum.O yüzden kimseye tavsiye etmiyorum.Belki sadece bende boyle oldu sonuçta herkesin saçı aynı değil ama kendiniz bilirsiniz yine de benden söylemesi.

ben havuçlu kuru denemek istıyorum ama sacımda karamal arasında sarı balyaj var rengınde bı deyısıklık olmaz dımı sonra rengarek dolasmayayım kasımda dugunum var :(

Ben hiç tavsiye etmiyorum bu havuç kürünü.Bir yıl önce uygulamıştım saçıma uyguladıktan 2-3 gün sonra saçlarım dipten uca kadar yapyağlı oldu.Ve bu durum 1 ay boyunca devam etti.O kadar kötü bir hal aldı ki bunu saçıma yaptığıma çok pişman oldum.O yüzden kimseye tavsiye etmiyorum.Belki sadece bende boyle oldu sonuçta herkesin saçı aynı değil ama kendiniz bilirsiniz yine de benden söylemesi.

o zaman bu kürü yapmamak lazım..benim de saçlar yağlı biraz..sonra yağdanlık gibi gezmeyeyim..
sağol canım :16::16:

Saçları Uzatmak İçin Maske 1;

Malzemelerimiz;

•10 gr Entele Otu,
•2 Su Bardağı Elma Sirkesi,
•2 Su Bardağı İçme suyu,
Entele otumuzu elma sirkesini ve suyumuzu bir tas içersine koyarak kaynatıyoruz. Tasdaki suyun yarısı buharlaşıp boşalana kadar kaynatın. Sonra soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra saç diplerimize masaj yaparak sürüyoruz. Bir iki saat kadar saçımızda bekletip ılık suyla yıkıyoruz. Haftada 3 kez uygulamanız yeterli gelicektir.

Saçları Uzatmak İçin Maske 2;

Malzemelerimiz;

•10 Gram Entele Otu,
•1 Şişe Badem Yağı,
•1 Şişe Bepanthene,
•1 Adet Saç Bonesi,
Saçlarımızı güzel şekilde yıkayarak temizliyoruz. Aktardan aldığımız 10 gram entele otunu bir kahve cezvesinin 4/3 ünü suyla doldurup içersine atıyoruz ve kaynatıyoruz. Kaynadıktan sonra süzerek ılımaya bırakın. Aktardan aldığınız badem yağımızı ve bepanthene’i entele otu suyuyla karıştırarak saç diplerimize masaj yaparak uyguluyoruz. Başınıza bir bone takarak 20 dakika fön makinası ile kurutuyorsunuz. Fönlemede bittikten sonra 10 dakika daha bekleyin ve boneyi çıkarıp saçlarınızı yıkayın.

entele çok zararlı ve zehirli kızlar..benden söylemesi,kullanmayın..yan etkileri aylar sonra çıkıyor..
saçta kuruluk,ciltte kızarıklık ve yaralar ve saç derisinde açılma ve yara..

yine de siz bilirsiniz..

slm kızlar havuc kurunun saçı yağlandırmasından söz etmişsiniz. saçı asıl besleyen en doğal maddenin yağ olduğunu biliyorsunuzdur umarım. bıkaç gün evden çıkılmadığı sürece yağlı olması çok tabii bi durum....

gerçekten çok güzel bir bakım kürü oldu ilk defa kullandım saçlarım hafifledi ve benim saçlarımın uçları hep hava kalkardı bunu kullandıktan sonra olmadı hiçbir düzleştiricifelan kullnmadan saçlarım fön çekilmiş gibi oldu herkese tavsiye ederim ilk kullanışta bu kadar etkisinin olmsı çok güzel

Havuç Kürü ile Saç Uzatma Yöntemi
*Saçlarınızın iki kat daha hızlı uzamasını kim istemez.
Hemde sadece saç uzatmak ile kalmıyor saçlarınız kökten uca daha yumuşak ve bakımlı olması için bu harika kürün
etkilerini görmek ve denemek istiyorsanız, yazımızın devamına bir göz atmalısınız…

Havuç suyu ile saçlarınızın uzaması artık çok kolay :
Malzemeler:

'''' 2 tane orta boy havuç

'''' 1 tane yumurta

'''' 3 su bardağı su

Hazırlanış:

'''' Havuçlar rendelenir.

'''' 3 su bardağı su kaynatılır.

'''' Ardından rendelenmiş havuçlar kaynayan suya koyulur.

'''' Su 25-30 dk kaynatılır.

'''' Sonra su süzülerek yumurtayla çırpılır.

Uygulama:

'''' Karışım saça sürülür ve yaklaşık 1 veya 1 buçuk saat saç sarılmış bir şekilde bekletilir.

'''' Sonrada saç ılık suyla şampuanlanarak yıkanılır.

Bu karışımı yaklaşık 1-2 hafta uygularsanız muhteşem ve uzun saçlara kavuşacaktınız..

Saçlara göre süre 1 veya 2 hafta olarak değişebilir.

Zaten 1 hafta sonunda aldığınız sonuçlara göre uygulamaya devam edersiniz.

ne sıklıkla uygulamak lazım ben şu an uyguluyorum ama ne sıklıkla uygulanması gerektiğini bilmiyorum ne sıklıkla uygulanmalı

böyle bir konuda ilk kez görüyorum,, ya zaten saydigin nerdeyse tüm maskeler bu bölümdeki tüm topiklerde özel olarak yaziyor entele turp sinemaki yogurt yag maskeleri hepsinin özel konusu var böyle bir konu acip hepsini siralamanin manasi ne anlamadim

Havuç Kürü ile Saç Uzatma Yöntemi
*Saçlarınızın iki kat daha hızlı uzamasını kim istemez.
Hemde sadece saç uzatmak ile kalmıyor saçlarınız kökten uca daha yumuşak ve bakımlı olması için bu harika kürün
etkilerini görmek ve denemek istiyorsanız, yazımızın devamına bir göz atmalısınız…

Havuç suyu ile saçlarınızın uzaması artık çok kolay :
Malzemeler:

'''' 2 tane orta boy havuç

'''' 1 tane yumurta

'''' 3 su bardağı su

Hazırlanış:

'''' Havuçlar rendelenir.

'''' 3 su bardağı su kaynatılır.

'''' Ardından rendelenmiş havuçlar kaynayan suya koyulur.

'''' Su 25-30 dk kaynatılır.

'''' Sonra su süzülerek yumurtayla çırpılır.

Uygulama:

'''' Karışım saça sürülür ve yaklaşık 1 veya 1 buçuk saat saç sarılmış bir şekilde bekletilir.

'''' Sonrada saç ılık suyla şampuanlanarak yıkanılır.

Bu karışımı yaklaşık 1-2 hafta uygularsanız muhteşem ve uzun saçlara kavuşacaktınız..

Saçlara göre süre 1 veya 2 hafta olarak değişebilir.

Zaten 1 hafta sonunda aldığınız sonuçlara göre uygulamaya devam edersiniz.

ben 1 ya da 1 buçuk yaptım hiçbir işe yaramadı :P :(

Back