Kızlar Bunlar da Benim Nişanımdan

canım kabarık nişanlıkları sevmezdim normalde ama seninki okadar zarif durmuş ki,sanada çok yakışmış.bir ömür boyu mutluluklar dilerim arkadaşım:)kaydirigubbakcemile2

canım kabarık nişanlıkları sevmezdim normalde ama seninki okadar zarif durmuş ki,sanada çok yakışmış.bir ömür boyu mutluluklar dilerim arkadaşım:)kaydirigubbakcemile2

Çok teşekkür ederim arkadaşımm.Bakındım ettim böyle bişiy yaptık işte o da güzel oldu çok şükür:)

ayy kabarık nişanlıklardan hiç hoşlanmam ama seninki okadar sade ve güzelki canım.gerçekten çok beğendim.yani ilk defa seninki ni beğendim yaaa. ayy gelinliğinde bunun kadar özel olur inşallhhh ..... çok araştır olur mu hihoyyyt

:)Çok teşkkür ederim gelinliğe hiç bakınmadım daha canım hani gelinlik her halukarda güzel durur beyaz duru bir de gelinsin yani bakalım daha 5 ay var diye ağırdan alıyom inşallah onuda böyle güzel bişey bulabilirimde dediğin gibi tekrar çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…