Kızlar bulaşık makinası için yardım edin!

srfa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
175
0
96
Konya
kızlar bulaşık makinası almayı düşünüyorum.fakat nelere dikkat etmek gerekiyo bulaşık makinası alırken?ayrıca 4 programlı 5 programlı diolar ya onlar ne oluyo?hangi markaları tercih edersiniz yardım edin

canım vest-l bulaşık makinem
4 yıl oldu çok memnunum
70 derece
50/65 derece
65 derece
50 derece
tozunu alma(vitrindekiler için bu)
1/2(üst rafı yada alt rafı tek yıkama özl.var)
ama sürekli yıkadığım 50/65 bu yüzden diğerleri olmasa da olurdu:))))

benimki bosch marka çokta memnunum makinamdan.4 program en fazla 70derecede yıkıyor ben genelde 55 derecede yıkıyorum .3.6.9 diye üç farklı zaman erteleme si var.mesela 3 ealıyosun 3saaat sonra yıkamaya başlıyo.kısa yıkama programıda var.tavsiye ederim.

benim henüz makinam yok ama alırsam ya profilo yada siemens alırım etrafımda gördüğüm kadarıyla tercihim bu ikisinden yana ben makina alacaksam 3 programlı olmasını tercih ederim bi düşük bi biraz daha yüksek birde 70 derece olmasını ararım malum kurban bayramı zamanı yada kızartmalar olduğu zaman bulaşıklar daha yağlı oluyor birde program süreleri ne kadar 1 saatte yıkama özelliği varmı yoksa iki iki buçuk saattemi yıkıyor ona bakardım e misafir geldi mesela yemek yaptınız yemekten önce makina dolmuşsa hemen çalıştırmak lazım 2 saatte yıkıyorsa millet yemeğini yer çay içer bulaşık tezgahı beklemesin değilmi
kusura bakmayın biraz uzun oldu ama nacizane fikirim
ha birde raflarındaki bazı telleri yatıyormu dikkat edersen tencere yerleştirirken senin için daha pratik olur :enbuyukkk:

bizde de arçelik var, yarım makine özelliği yok, zaten tam doluyor çalıştırmadan, o yüzden ona bakmadık alırken. sanırım 5 programlı ama hep 4. programda kullanıyoruz. evde çocuk varsa program düğmesi basınca gizleniyor bu çok işimize yaradı, yeğenim oynuyor yoksa gidip gelip dışarda bıraktığımızda.

alt sepette telleri yatıyor tencereleri rahat koyuyoruz. özellikle sepet içlerini araştırmıştı annem, çünkü kardeşiminkinde-markasını hatırlamıyorum- çok az şey sığıyordu, kullanışsız bir düzeni vardı.

Back
X