• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar Buğday tenliyim saçımı ne renge boyasam?

19KasimBhr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
574
6
96
İstanbul
Kızlar ten rengim buğday saçlarım baya koyu bir kahve neredeyse siyahı andırıyor göz rengim ise bal rengi.Hamilelik doğum v.s. derken uzun bir zamandır saçlarımı boyamamıştım şimdi ise bir değişiklik yapmak istiyorum sanki kendi saç rengimleyken yüzüm daha soluk gibi bakımsızmışım gibi geliyor.:1shok: Sizce kahve tonları kullanırsam gidermi?:delphin:

canım bence kahve tonları yapabilirsin ben de buğday tenliyim ilk defa boyadım saçlarımı çikolata kahve yaptırdım ama biraz daha bakır tonu kattılar içine herkes çok beğendi kuaförüne de bir danış bence ama kahve tonları çok yakışır

Kahve tonları yap bencede....

Hatta kahve köpüğüne boya ben boyadım herkes hayran kaldı bende buğday tenliyim hem açtı hem de yüzümü daha da ortaya çıkardı.....

bencede bu renk güzel olur..inşallah memnun kalısın sonctan kaydirigubbakcemile5
bende sacımı boyatmak istiyom ama kararsızım..yandıgından kısa kestirdim ve esmerim.hic bişi yakısmaz die düşünüyom bu halde :1no2:

kızlar bende buğday tenliyim.saçlarım siyahtı kızıl fln boyadım ama bende mi kahveye boyasam? kızıl çok akıo çünkü bakımı çok zor.:(

merhaba arkadaşlar ben saçlarıma röfle yaptırmak istiyorum,ilk defa saçlarımı boyatcam hamilelik bebek falan derken yaptırmamıştım ama şimdi istiyorum esmerim pek yakışmıcanı düşünüyorum eşim istediği için röfle yaptırmak istiyorum bana akıl verin nolur ilk defa boyatcam saçlarımı rezil olmak istemiyorum....YARDIMMM

Back