Gelinlik Modelleri Kızlar buda benim gelinliğim

canım gelinliğimi beğenen bu kadar mı?

daha kaç sayfalık övgü olması gerekiyor ki? siz sevdiyseniz zaten insanların övgüsü de önemli olmamalı ayrıca. belki siz 180000 üye var neden 50 kişi yazmış diyorsunuz ama bu kadar üyenin taş çatlasa 10000i aktif üyedir, onların da 1000 kadarı gelinlik bölümüne uğruyordur...

Canım cooook begendım ,hayırlısıyla gıy oyna dugununde ınsallah.

çok teşekkür ederim tatlım beğenmene sevindim..inşallah..

çok teşekkür ederim tatlım beğenmene sevindim..iki tane duvak şöyle olucak nikah anında uzun duvakta olucak kısa duvakta..daha sonra uzun duvağı çıkartıp kısa duvağımla kalacağım..ah tatlım bu gelinlik olayları çok yoruyor insanı..umarım almışındır..

Çok göz yoruyor.Mutluluklar diliyorum

çok teşekkür ederim tatlım fotoğrafta daha farklı duruyor olabilir ama yakından bakıldığında hiç göz yormuyor emin olabilirsin..

zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki tatlım o senin görüşün..fotoğrafta daha farklı gözüküyor emin olabilirsin üstünde apayrı duruyor gelinlik..

çok hoş gelinliğin upuzun duvakla tamamlanınca da harika bir görüntü çıkacaktır ortaya düğününe de çok az kalmış,mutluluklar dilerim

çok teşekkür ederim tatlım evet kesinlikle katılıyorum çok güzel olucak..

bayildim bu gelinlige

çok teşekkür ederim kii tatlımm

Fazla abartılı o büzgüler gelinliğin ağırlığını bozuyor, ama aysira ısrarla bu buzgulerı kullanıyor.
Mutluluklar ..

çok teşekkür ederim tatlım ama yukarıdaki arkadaşa dediğim gibi fotoğrafta farklı üstünde daha farklı duruyor..

ilk çıkarken iki tane duvakla çıkacağım daha sonra uzun duvağımı çıkartacağım tatlım..nikah anında uzun duvağım olsun istiyorum da çok teşekkür ederim güzel sözlerin için

Çok beğendim, benim de istediğim model tam böyle. Ayrıca ben de bu renk istiyorum çok güzel. Aysira'ya ben de bakacağım, ancak fiyat biraz pahalı geldi

daha uygun fiyatlara da var tatlım çok teşekkür ederim beğenemene sevindim..bu gelinlik artık üretilmiyormuş bana öyle söylendi..yapılmış varsa giydirebilirler ama diğer türlü maalesef yokmuş..bunun bir değişiği var ama ben beğenmedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…