çok güzel canımtebessümünü kaybetmeden giymeni nasip etsin Allah,mutluluklar dilerim canım
canım gelinliğimi beğenen bu kadar mı?
Canım cooook begendım ,hayırlısıyla gıy oyna dugununde ınsallah.
gelinliğin eminim sana çok yakışacak. gayet güzel görünüyor. duvak olayını pek anlamadım. 2 tane nasıl olucak? birini çıkarıp ötekini mi takıcaksın?:26:benimde 22 ve 26 temmuzda düğünüm hala alamadım gelinliğimi
Çok göz yoruyor.Mutluluklar diliyorum
üstü çok gzl ama altı çok büzgü büzgü,sevemiyorum bu aşırı büzgülü gelinlikleri,büzgünün de sınırı olmalı bence,ama üstü çok gzl ve rengi de bence çok hoş,bu renkleri ben de sevyrum gelinlikte
çok hoş gelinliğin upuzun duvakla tamamlanınca da harika bir görüntü çıkacaktır ortayadüğününe de çok az kalmış,mutluluklar dilerim
bayildim bu gelinlige
Fazla abartılı o büzgüler gelinliğin ağırlığını bozuyor, ama aysira ısrarla bu buzgulerı kullanıyor.
Mutluluklar ..
benim gelinliğimde aysiradandı.çok çok severek giydim.upuzun duak rahat haraket etmene engel olur.en fazla etek ucuna kadar olmasını tavsıye ederım sana..
umarım unutamadığın bir düğün olur.mutluluklarrr
Çok beğendim, benim de istediğim model tam böyle. Ayrıca ben de bu renk istiyorum çok güzel. Aysira'ya ben de bakacağım, ancak fiyat biraz pahalı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?